up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Silva Helmet Bracket Cross Trail

plus
Silva

Silva Helmet Bracket Cross Trail

Tuotekuvaus Silva Helmet Bracket Cross Trail

Helmet Bracket Cross Trail on räätälöity Cross Trail -otsavalaisimellesi ja mahdollistaa sen käytön kypärässäsi. Kiinnike kiinnitetään helposti esiasennetulla teipillä, eikä se ole suunniteltu vaikuttamaan kypärän suojaominaisuuksiin. Sopii kaikkiin Cross Trail -sarjan ajovaloihin.

- Silva-otsavalaisimet ovat modulaarisia, ja niillä on korkeat joustavuuden ja mukavuuden vaatimukset, ja niitä voidaan helposti siirtää päänauhan, kypärän, takin, repun tai polkupyörän ohjaustangon välillä käyttämällä valikoimassamme olevia kiinnikkeitä. Kiinnike on helppo kiinnittää kypärään käyttämällä esivalaisinta. - kiinnitetty teippi ja se on suunniteltu siten, ettei se vaikuta kypärän suojaaviin ominaisuuksiin. Kun kiinnike on paikallaan, ajovalaisin voidaan liu'uttaa sisään tai ulos pikaliittimestä yhdellä napsautuksella.
- Osana Silva Connection Systemiä kannakkeet tarjoavat laajan akkuvalikoimamme ohella paljon joustavuutta ja mahdollistavat helpon mukauttamisen useisiin toimintoihin. Vain muutamalla napsautuksella ja napsautuksella voit käyttää samaa otsalamppua eri toimintoihin.


Ominaisuudet:

- Sopii Cross Trail -sarjaan: Sopii Cross Trail -sarjan ajovaloihin.
- Vedenpitävä: Kestää vaikeita sääolosuhteita


Tekniset tiedot:

- Kiinnitys: Kypärän kiinnitys
- Yhteensopivuus: Cross Trail 3, Cross Trail 5 & LR500
trekkinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia ulkoilu tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Silva Helmet Bracket Cross Trail? Olet onnekas, sillä trekkinn:ssä, Elektroniikka katalogissa ja Lisätarvikkeet kategoriassa, tarjoamme muita ulkoilu tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Silva Helmet Bracket Cross Trail

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Rintaliivit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up