up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Silva Trail Runner Free Extension Cable

Silva Trail Runner Free Extension Cable

plus
Silva

Silva Trail Runner Free Extension Cable

Tuotekuvaus Silva Trail Runner Free Extension Cable

Täysin vedenpitävä, erittäin hengittävä ja uskomattoman kevyt AscentShell-tekniikka on varma tapa tarjota korkean rasituksen alppilajeille täydellinen suoja jäätä, lunta, tuulta vastaan, ja muutenkin sää yrittää estää täysin suunnitellun hiihtokierroksen. Skyward II -takki ja -housut ovat ansainneet palkintoja ja ykköspaikkoja urheilijoiden suosimissa vaihdeluetteloissa muille alppilajeille sopivista monipuolisuudesta, ja olemme ruiskuttaneet vielä enemmän joustavuutta Skywardin kasvokankaaseen parantamaan liikealuettasi. samalla kun potku kääntyy ja pitkiä askeleita nahatessa.


Ominaisuudet:

Vedenkestävä
Tuulenpitävä
Hengittävä
Ilmaa läpäisevä
Täysin sauma teipattu
Liikettä peilattava venytys

Avalanche Beacon -tasku leikkeellä
YKK® AquaGuard® -vetoketjut
Vetoketjutaskut
Reisitaskut
Vetoketjulliset reiden ulkoreiät
Harjattu Tricot-vuorattu vyötärönauha
Vahvistetut kärkisuojat
Stretch Mesh sisäinen gaiter, jossa on virtanauha
Aukko
Nivelletyt polvet
Säädettävät välilehdet vyötäröllä
Vyölenkit


Tekniset tiedot:

KANGAS: AscentShell ™ 3L, 88% nailonia 12% elastaania 50D joustavaa kudottua pintaa, 100% polyesteriä 50D neulottua selkänojaa, 100% nailonia 420D oxford-naarmuuntuja
Paino: 209 oz / 597 g


Teknologia:
Ulkotutkimus AscentShell: Elektrospinnoitus antaa urheilijoille, seikkailijoille ja jokapäiväisille ulkona rakastaville mukavuutta märissä seikkailuissa. Parasta on, että se voidaan räätälöidä useille eri painoille ja valmistuksille, jotta se olisi täydellinen mihin tahansa toimintaan. Tämän lisäksi sähkö- ja nanospun kalvot ovat kevyempiä vedenpitäviä suojaustyyppejä.
Juuri nyt, Silva Trail Runner Free Extension Cable on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. trekkinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Elektroniikka katalogista Lisätarvikkeet kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Lisätarvikkeet tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Silva Trail Runner Free Extension Cable

Väri
Sininen
Tuotetyyppi
Puristin

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up