up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Silva USB Charge Adaptor

plus
Silva

Silva USB Charge Adaptor

Tuotekuvaus Silva USB Charge Adaptor

USB-lataussovitin muuttaa Silva-ajovalaisimen akun yleiskäyttöiseksi virtapankiksi. Tuo se retkeily- tai patikointiseikkailuusi yhdessä ajovalaisimen akun kanssa, ja sinulla on aina varavoimaa matkapuhelimeesi tai muuhun USB-laitteella lataamaasi laitteeseen. Sovitin on yhteensopiva kaikkien Silva-suorakulmaista liitintä käyttävien ajovalaisinparistojemme kanssa. Niiden joukosta löydät sarjan Exceed, Cross Trail ja Trail Speed ajovalot sekä 3,3 Ah / 9,9 Ah akkut ja 2,0 Ah pehmeät akut. Et voi koskaan tietää, milloin tarvitset ylimääräistä akkua vaelluksen aikana. Jos repussa on USB-latausadapteri, olet aina valmis, kunhan olet ladannut ajovalaisimen akkua ennen seikkailua.


Tekniset tiedot:

Yhteensopiva:
Ajovalaisimen paristot Silva Rectangular -liittimellä. Niistä: Exceed-, Trail Speed- ja Cross Trail -sarjat sekä 9.9Ah / 3.3Ah Hard -akut ja 2.0Ah Soft -akut.

Liitäntäpistoke:
Silva-kompakti liitin (suorakulmainen)

Lämpötilan toiminta-alue:
20 ° C - + 60 ° C TBC

Säilytyslämpötila:
20 ° C - + 35 ° C TBC

Yhteensopiva ylityksen, ylityksen ja polun nopeuden kanssa
Sopii Exceed-, Cross Trail- ja Trail Speed -sarjojen ajovalaisimiin.

Silva suorakulmainen liitin:
Sopii paristoihin, joissa on suorakulmainen Silva-liitin, muun muassa 9.9Ah, 3.3Ah ja 2.0Ah.

Kevyt:
Ei tarvitse kuljettaa turhaa painoa
Löydä suosikki Elektroniikkamallisi ja nauti ulkoilusta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Silva USB Charge Adaptor:n. Jos sinulla kysyttävää Silva USB Charge Adaptor:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä ulkoiluasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Silva USB Charge Adaptor

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Adapterit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up