up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Softee Kaksivärinen Matto Camping

plus
Softee

Softee Kaksivärinen Matto Camping

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Softee Kaksivärinen Matto Camping

Kaksi sävymattoa sinisellä kaiverruksella edessä. Sisältää kumit varastointia ja kuljetusta varten.
Tekniset tiedot:
Koostumus: Suljettu soluvaahto.
Mitat: 180 x 50 cm.
Paksuus: 1 cm.


Oletko kiinnostunut Softee Kaksivärinen Matto Camping:sta? Älä odota enää pidempään, vaan osta tämä tuote nyt markkinoiden parhaalla hinnalla trekkinn:sta. Täältä löydät kaikki tiedot Softee Kaksivärinen Matto Camping:sta tuotekuvauksineen yms. Softee on yksi parhaista ulkoilumerkeistä, jotka suunnitelevat erityisiä Makuupussittuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ominaisuudet Softee Kaksivärinen Matto Camping

Väri
Sininen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Hyvää vastinetta rahalle

-

Camping -lattiamatto, jota voidaan käyttää myös joogaan tai voimisteluun. Sileä puoli lepää lattialla ja pisteviiva pienillä, pehmeillä pyramideilla, jotka ohuesta (10 mm) parantavat mukavuutta. Hyvä vastine rahalle, vaikka lähetyskulut eivät enää tee tästä suhteesta niin edullista.

Hyvä

-

Tällä viikolla käytetty, mahtuu reppuun ilman ongelmia ja piti selkäni kuivana

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up