up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Tasco Monokulaarinen Essentials 10x25

plus
Tasco

Tasco Monokulaarinen Essentials 10x25

Tuotekuvaus Tasco Monokulaarinen Essentials 10x25

Roof Prism Design

Kestävä kumisuojaus


Ostaessasi Tasco Monokulaarinen Essentials 10x25:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Tasco Monokulaarinen Essentials 10x25-tuotteeseesi, jonka olet ostanut trekkinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, ulkoilu-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Tasco:n kokoelmaan ja täydentää ulkoilu varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Tasco Monokulaarinen Essentials 10x25

Väri
Ruskea
Tuotetyyppi
Kiikarit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kevyt ja mukava monokkeli

-

Pidin siitä kovasti. Kevyt, otan sen mukaan matkoille epäröimättä. On kätevää nähdä jotain vuoristossa. Jotenkin kadotin ryhmäni silmistäni, mutta tällaisen monokkelin ansiosta tämä tulee ratkaistavaksi.

Mukava kevyt ja käytännöllinen

-

Mukava kevyt ja käytännöllinen

Toimii hienoa ja selkeää

-

Tämän pienen asian optiikka on mahtava, odotettua parempi.

Todellinen hyvä selkeys

-

Tämä teleskooppi on hyvin tehty, helppokäyttöinen, hyvä lapselle. 4-vuotias poikani rakastaa sitä.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up