up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Technoline Lämpömittari WS 7012

plus
Technoline

Technoline Lämpömittari WS 7012

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Technoline Lämpömittari WS 7012

OMINAISUUDET:
Temperaturanzeige, ° C / ° F
Mitat 68 x 60 x 14 mm
Akku: 1x CR2032 (mustepakkaus)


Aiotko hankkia itsellesi suositun Technoline Lämpömittari WS 7012:n? Kaikki Technoline-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Technoline Lämpömittari WS 7012 jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme trekkinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman ulkoilu varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Technoline Lämpömittari WS 7012

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Toimitusaika

-

Hyvää työtä. Toimitetaan ajoissa.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up