up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Technoline WS 9120

plus
Technoline

Technoline WS 9120

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Technoline WS 9120

OMINAISUUDET:
Kvartsikello
Viikonpäivän näyttö
Hälytys torkkutoiminnolla
Sisälämpötila
Sisäkosteus
Mukavuustason näyttö
Lämpötilakehityksen näyttö
Sääennuste (riippuu lämpötilasta / kosteudesta)
Sininen taustavalo


Kaikki Sääasemat kategorian ulkoilu tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. trekkinn:sta löydät täyden Technoline-kokoelman Elektroniikka tuotteita. Technoline:n WS 9120:een hinta on 11.49 €, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Technoline WS 9120

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up