up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Ternua Reppu Save The Whales

Ternua Reppu Save The Whales

plus
Ternua

Ternua Reppu Save The Whales

Tuotekuvaus Ternua Reppu Save The Whales

Kädessäsi on rajoitettu erä "Valaat pelastaa valaita" -reppua, joka on valmistettu käytöstä poistetuista kalaverkoista, jotka aiheuttaisivat vaaran merieläimistöllemme, jos ne upotetaan meriimme.

Kangas on kierrätettyä nylonia kalaverkoista ja sivussa oleva verkko pullojen kantamiseen on valmistettu aidosta kalaverkosta.

Tämä tuote on edustavin uudesta Ternua-reppusarjasta, jotka kaikki on valmistettu kierrätetyistä ja PFC-vapaista kankaista.

Lisäksi sen tunnistemerkin on tehnyt ystävämme Joseba Mercader BALEGURissa perinteistä käsityötä käyttäen työstämään merestämme kerättyjä puukappaleita.

´´Puu, jossa on paljon tarinoita kerrottavana ja meret ylitetty.

Ajopuu.

Baskin kielessä 'bale' tarkoittaa valasta ja 'egur' on puuta, ja näiden kahden sanan yhdistäminen tekee Balegurista.

Valas meren symbolina.

Näin yhden kuolevan La Conchan rannalla muutama vuosi sitten.´´


Jos etsit korkealaatuisia Reput tuotteita, siinä tapauksessa Reput täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Ternua Reppu Save The Whales:a, jonka tämänhetkinen hinta on 123.99 € ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. trekkinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia ulkoilu varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Ternua Reppu Save The Whales:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Ternua Reppu Save The Whales

Väri
Sininen
Tilavuus
21-30 L
Sukupuoli
Unisex
Suositeltava käyttötarkoitus
Vaellus
Ikä
Aikuiset
Rakenne
Kehyksetön

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up