up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Terra nova Teltta Voyager

Terra nova Teltta Voyager

plus
Terra nova

Terra Nova Teltta Voyager

Tuotekuvaus Terra nova Teltta Voyager

Yli 25 vuoden ajan Voyager-teltta on ollut reppumatkailijoiden ja retkeilijöiden suosikki ympärivuotiseen retkeilyyn sen aerodynaamisen muodon ja puoligeodeettisen suunnittelun ansiosta. Voyager kestää lähes kaikki sääolosuhteet helposti.

Voyagerin puoligeodeettinen muotoilu tarjoaa fantastisen vakauden ja runsaasti tilaa kahdelle hengelle sarjansa kanssa. Vapaasti seisova teltta on suunniteltu reppumatkaajalle tai matkustajalle, joka lähtee keskipitkille tai pitkille matkoille ja etsii tilavaa kevyttä settiä.

Kokeiltu, testattu ja hyväksytty Voyager-teltta on täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat leiriytyä ympäri vuoden ja haluavat teltan, johon he voivat luottaa.


Ominaisuudet:

Sopii 4 vuodenajan/vuoden reppureppuun.
Loistava vaihtoehto Duke of Edinburghin palkintoretkille alttiimmilla alueilla.
Puoligeodeettinen muotoilu ja sisäinen ensimmäinen kallistus tekevät Voyagerista vakaamman ja hiljaisemman kuin tunneliteltta tuulisissa olosuhteissa.
Laadukkaat DAC-, NFL-, värikoodatut pylväät tekevät pitkittämisestä nopeaa ja helppoa.
Sisäovessa on täysin kääpiötiivis verkkopaneeli, jonka takana on kiinteä ovi, joka tarjoaa rajattomat tuuletusmahdollisuudet sääolosuhteista riippuen.
Kokeiltuja Terra Nova -kankaita käytetään takaamaan erinomainen suorituskyky ja vertaansa vailla oleva kestävyys.
Watershed-nailoninen ripstop-perusarkki ja Waterbloc-nailoninen pohjalevy ovat täysin saumaussuljettuja, jotta ne tarjoavat täydellisen suojan sääolosuhteilta ympäri vuoden.
Dyneema heijastavat siimat lisäävät vakautta ja teltan mukana tulee ylimääräisiä kiinnityspisteitä, jos tarvitaan lisää siivekkeitä. Dyneema-köysi on kolme kertaa vahvempi kuin tavallinen samanpainoinen köysi, ja sen joustavuus on erittäin alhainen, mikä takaa vakauden kaikissa olosuhteissa.
Uutta SS22:lle – toimitetaan nyt Terra Firman tappien kanssa.


Tekniset tiedot:

Vuodepaikkoja: 2
Vähimmäispaino: 1,88 kg (4lb 2oz)
Paino pakattuna: 2,15kg (4lb 12oz)
Arvioitu esitysaika: 10 minuuttia
Kuistien lukumäärä: 1
Ovien lukumäärä: 1
Koko pakattuna: 52 x 13
Kausi: 4 kausi
Lentoarkki: 30d 66 R/S Si / Pu 5000mm 59´´ 65gsm
Sisäpuoli: 30d N6 R/S C6 WR 60''
Pohjalevy: 70d N6 210T PU 10000mm C6 WR FR
Napat: 8,7 mm DAC NFL
Tapit: 12 x alumiiniseos 11g
Guylines: 2 x Dyneema Heijastava
Terra nova Teltta Voyager on täydellinen valinta täydentääksesi ulkoilu varusteitasi. trekkinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti trekkinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, ulkoilu verkkokaupastamme voit löytää muita ulkoilu tuotteita, jotka sopivat yhteen Terra nova Teltta Voyager:n kanssa.

Ominaisuudet Terra nova Teltta Voyager

Väri
Vihreä
Suositeltava Käyttötarkoitus
Leirintä
Vaellus

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up