up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

The North Face

The North Face

KAIKKI ( The North Face )

Noin The North Face

The North Face on yhdysvaltalainen yritys, joka tarjoaa ulkoilutuotteita. The North Face valmistaa parhaita ja tyylikkäimpiä ulkoiluvaatteita, kenkiä ja muita liittyviä varusteita. Se perustettiin vuonna 1966 tarjoamaan kiipeilijöille. The North Face -logon innoittamana on Half Dome -vuori Yhdysvaltojen Yosemiten kansallispuistossa. The North Face on erittäin tunnettu brändi teknisten varusteiden ja ulkoiluvaatteiden suhteen ympäri maailman. Brändi jatkaa ammattilaiskiipeilijöiden, lumilautailijoiden, maastojuoksijoiden ja vuorikiipeilijöiden tukemista, minkä vuoksi se on paras valinta mihin tahansa ulkoiluun.

The North Face on hyvä valinta takkeja

The North Face takit ovat kuuluisia ympäri maailman. The North Face käyttää laadukkaimpia hanhivaahtoeristeitä. Se tarjoaa erinomaisen pakattavuuden, pehmeyden ja kosteudenkestävyyden. Hanhivaahtoeristeillä on myös korkea lämpötila-painosuhde, mikä tarkoittaa, että yksi unssi hanhivaahtoa täyttää lämpimämpää kuin yksi unssi synteettistä eristettä. The North Face reput ovat myös mukavimmat retkille. Niissä on runsaasti säilytystiloja. The North Face on tunnettu parhaiden talvitakkien valmistamisesta. Lisäksi brändin takit ovat viime aikoina saavuttaneet suosiota trendikkäiden ja tyylikkäiden muotoilujensa vuoksi. Kiipeilijöille ja vuorikiipeilijöille korkea lämpötila-painosuhde takissa on elintärkeää. Ne tarjoavat maksimaalisen lämmön kevyissä takkeissa, joita eivät rajoita liikkeitä tai nopeutta. Lisäksi The North Face fleece-takki on helppo pukea ja erittäin kätevä säännölliseen käyttöön tai lämmön hakemiseen ilman bulkkia. Jotkut ihmiset suosivat raskaampien talvitakkien painoa ja kestävyyttä, kuten The North Face puffer-takkia. Se on täysin henkilökohtainen mieltymys! The North Face tarjoaa kaiken sinulle. The North Face hupparit ovat saatavilla monissa eri muotoiluissa ja väreissä. The North Face tarjoaa edelleen laajan valikoiman suorituskykyisiä ja modernia vaatetus, varusteita ja kenkiä yli 50 vuoden kokemuksen jälkeen. The North Face on edelleen maailman tunnetuimpien kiipeilijöiden, vuorikiipeilijöiden, laskettelijoiden, kestävyysjuoksijoiden, äärimmäisten lumilautailijoiden ja tutkimusmatkailijoiden ensimmäinen valinta. Joten, mitä odotat? Nyt mene ja hanki suosikkiesi The North Face -tuotteet Trekkinn-sivustolta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje