up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Trangoworld Housut Wifa Ua Regular

Trangoworld Housut Wifa Ua Regular

Trangoworld Housut Wifa Ua Regular

Trangoworld Housut Wifa Ua Regular

plus
Trangoworld

Trangoworld Housut Wifa Ua Regular

Tuotekuvaus Trangoworld Housut Wifa Ua Regular

Ominaisuudet:

Kiinteä vyötärö

Sisäinen elastinen vyötärö

Särmätyt polvet

Sisäiset hem-säätimet joustavalla joustimella ja tulpalla

Tiukka

Sivutaskuja

Vaakasuorat taskut

Pystysuorat taskut

Takatasku

Vettä hylkivä

Bi-joustava kangas maksimoi mukavuus ja liikkumisvapaus

Hieman harjattu sisustus pehmeälle ja mukavalle kosketukselle

Tekninen ja toimiva muotoilu

Tekniset tiedot:

Paino: 505 g

tekniikka:

FREE4MOVE:

Trangoworldin R & D + i -yksikkö on kehittänyt FREE4MOVE-sarjan, joka sisältää elastomeerikomponentteja, jotka tuottavat elastomeerikomponentin suurimman joustavuuden ja sopeutuvuuden. FRE4MOVE tarjoaa käyttäjälle parhaan liikkumisvapauden vaativimmille urheilulajeille.

Bluesign-standardi on yksi askel eteenpäin kuin ekotuotemerkki. Tämän alan standardin kokonaisvaltaisen lähestymistavan vuoksi otetaan huomioon kuluttajien turvallisuuden lisäksi myös muut näkökohdat, kuten työterveys, vesipäästöt ja ilman päästöt.

Näiden tärkeiden näkökohtien ohella resurssien suojelun periaate on tärkeä rooli bluesign-standardissa. Itsenäinen bluesign-standardi takaa, että koko tuotantoketju sisältää vain osia ja kulkee ihmisten ja ympäristön kannalta vaarattomien prosessien kautta.

Se käyttää mitä kutsutaan "Input Stream Management" -ohjelmaksi, joka pitää tuotannon useana vaiheena, joka on yksilöllisesti varmennettava ja valvottava. Kaikkien valmistusprosessien ja kemian on täytettävä lopputuotteen bluesign-standardit, jotta ne saisivat merkinnän bluesign.


Trangoworld Housut Wifa Ua Regular:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa ulkoilu kaupassa, saat Trangoworld Housut Wifa Ua Regular:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 58.49 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Trangoworld Housut Wifa Ua Regular

Vuodenaika
Syys/Talvi
Pituus
Pitkä
Väri
Musta
Ominaisuudet
Venyvä
Tuulenpitävä
Housujen tyyppi
Urheilullinen

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Täydelliset housut

-

Trangoworld-housujen tilaukset saapuivat täydellisesti ja vastaavat web-valinta- ja ostoprosessissa ilmoitettuja kokoja. Vaimoni oli iloinen.

Täydellinen hankinta

-

Kolmen kielen housut ovat täydellisiä, ja käytän 40: tä ja ostan koko L. Lähetys oli odotetusti ja housujen laatu on erinomainen

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up