up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Trespass Makuupussi Echotec

Trespass Makuupussi Echotec

Trespass Makuupussi Echotec

Trespass Makuupussi Echotec

Trespass Makuupussi Echotec

Trespass Makuupussi Echotec

Trespass Makuupussi Echotec

Trespass Makuupussi Echotec

plus
Trespass

Trespass Makuupussi Echotec

Tuotekuvaus Trespass Makuupussi Echotec

Jos rakastat säännöllisiä retkeilyretkiä, löydät usein tarvikkeita eri vuodenaikoihin. Echotec 4 -kauden sininen onttokuitu makuupussi ei ole ongelma ja pysyt mukavasti ja lämpimänä säästä riippumatta. Muumio-tyyliin suunniteltu Echotec-makuupussi on onttokuitutäyte, joka säilyttää erinomaisesti lämmön kylminä öinä. Siinä on mukava sisävuori ja vettä hylkivä kuori, joten pysyt kuivana sisäpuolella.

Echotec-makuupussin mukavuuslämpötila on + 5 ° c, alaraja 10 ° c ja äärimmäinen 15 ° C, mikä tarkoittaa, että viihtyisät ovat 5–10 ° C, kun vähemmän nukkuu alle 15 ° C ° c. Echotec on viimeistelty kontrastipaneelilla ja putkilla, ja se voidaan varastoida pois pienikokoiseen pussiin kuljetuksen helpottamiseksi. Echotec on fiksu valinta moniin retkeilytarpeisiin riippumatta siitä, mitä olet suunnitellut.

MAKUUPUSSIT:

Makuupussiluokitukset toimivat vuodenaikoina, joten mitä enemmän vuodenaikaa, sitä lämpimämpi se on. 2 vuodenajan laukku on täydellinen kesäksi tai kevääksi lämpimämpissä olosuhteissa, kun taas neljän vuodenajan laukku on täydellinen kylmäjäädyttämiseen, mutta saattaa olla hieman liian lämmin kesäksi. Monilla mallistoilla makuupussivalikoimamme on ihanteellinen valinta sinulle.

Tekniset tiedot:

Sävellys:

Shell 210T nylon polyesteri / vettä hylkivä / vedenpitävä vuori 65% polyesteri, 35% puuvillaTäyttö 300 g / m2 erittäin lämmin onttokuitu

Mitat: 230 x 80 x 55cm

Tekninen arvio:

Mukavuus: + 5 ° C

Alaraja: 10 ° C

Äärimmäinen: 15 ° C

N. Paino: 2,2 kg


Löydä suosikki Makuupussitmallisi ja nauti ulkoilusta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Trespass Makuupussi Echotec:n. Jos sinulla kysyttävää Trespass Makuupussi Echotec:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä ulkoiluasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Trespass Makuupussi Echotec

Mukavuusrajalämpötila
5 - -5 °C
Väri
Sininen
Sukupuoli
Unisex
Ikä
Aikuiset
Eristys
Eristetty synteettinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Trespass Makuupussi Echotec

Erittäin lämmin, mutta hieman painava laukku

-

Erittäin lämmin laukku, kestää hyvin nollan pakkasetkin, mutta on pitkillä matkoilla huomioon ottaen raskas. Erittäin suositeltavaa.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up