up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Trespass Makuupussi Stuffy Lightweight

Trespass Makuupussi Stuffy Lightweight

Trespass Makuupussi Stuffy Lightweight

plus
Trespass

Trespass Makuupussi Stuffy Lightweight

Tuotekuvaus Trespass Makuupussi Stuffy Lightweight

Jos lapset rakastavat camping matkoja ja sleepovers, Stuffy lasten makuupussi on erinomainen tapa pitää ne mukava, kun he nukkuvat. Tarjoaa mukava nukkua lämpötila on + 25 ° C alaraja + 20 ° C ja äärimmäinen 15 ° C, tämä tarkoittaa, että tämä laukku sopii parhaiten sisätiloissa nukkuminen tai lämpimämmässä ilmastossa.


Valmistettu kevyestä materiaalista ja suunniteltu muumio tyyliin, tämä laukku antaa mukavat yöunet ja yksinkertainen puoli vetoketju on helppo käyttää. Viimeistelty huppu tarjota ylimääräistä lämpöä, laukku on viimeistelty vihreä valoisa ja iloinen tyyli. He voivat pitää hauskaa ystäviensä kanssa ja levätä tämä yksinkertainen makuupussi.Ominaisuudet:


Kids makuupussi

Kevyt

220 x 80 x 50cm

Pakkauspussi: 18 x 40cm

Kangas Kokoonpano: Shell 310T Nylon Ripstop

Vuori 240T Polypouch

Täyttö 50g / m2 Microfibre

Mukavuus + 25 ° C

Alaraja + 20 ° C

Extreme + 15 ° C


Suunnitteletko Trespass Makuupussi Stuffy Lightweight:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi trekkinn:n, ulkoilukaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 38.99 €, ainoastaan rajoitetun ajan! trekkinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Trespass-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla ulkoilu tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Trespass Makuupussi Stuffy Lightweight

Mukavuusrajalämpötila
Yli 15 °C
Väri
Vihreä
Sukupuoli
Unisex
Ikä
Aikuiset
Eristys
Eristetty synteettinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up