up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Trespass Reppu Buzzard 18L

plus
Trespass

Trespass Reppu Buzzard 18L

Tuotekuvaus Trespass Reppu Buzzard 18L

Buzzard Lapset 18 litrainen reppu sopii retkiä, camping matkoja sekä koulu. Tilava tarpeeksi talon niiden pitää olla kohteita ilman irtotavarana, theyll pystyä ottamaan tämän laukku mukanaan missä he menevät.

Tämä laukku on suunniteltu pehmustettu järjestelmä sekä pehmustetut olkaimet, jotka toimivat samanaikaisesti auttaa tekemään siitä mukavampi käyttää pitkien ajanjaksojen. Furthemore, säädettävä sykevyösi antaa niille lisätukea ja auttaa myös lopettaa pussi liikkumasta koska ne menevät.

Buzzard myös heijastintereet ja irrotettava pilli, jotka molemmat ovat erinomaisia ​​ominaisuuksia tutustumiseen ulkona. Kun useita taskuja ulko- myös Buzzard lapset rinkka tulee kirkkaan oranssi kontrasti harmaa yksityiskohtaisesti.

Ominaisuudet:

18 litran kapasiteetti

Pehmustettu Back System

Pehmustetut olkahihnat

Säädettävä Rinta Belt

Ulkoiset Side Mesh Taskut

heijastintereet

irrotettava Pilli

Keskeiset Hook

Kangas koostumus:

600D polyesteri / PU


Tunnetko jo kaikki Trespass Reppu Buzzard 18L:n ominaisuudet? trekkinn:ssa, valikoimme ulkoilutuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Reput ja matkalaukuttuotteita, tsekkaa koko Reput valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Trespass, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien ulkoilu asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Trespass Reppu Buzzard 18L

Väri
Oranssi
Tilavuus
11-20 L
Sukupuoli
Unisex
Suositeltava käyttötarkoitus
Kaupunki
Vaellus
Ikä
Lapset
Rakenne
Kehyksetön

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up