up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Trespass Teltta Caterthun

plus
Trespass

Trespass Teltta Caterthun

Tuotekuvaus Trespass Teltta Caterthun

Ominaisuudet:

4 hengen teltta
Teipatut saumat
Kaksikerroksinen
Ommeltu pohjalevyyn
Aukot sähkökaapeleille

4 hengen teltta. Jos suunnittelet seuraavaa perheen telttamatkaasi ja etsit kotia poissa kotoa, älä etsi kauempaa kuin Caterthun 4 miehen teltta. Pystyt nukkumaan 4 hengelle, joten sinulla on runsaasti tilaa mahtuaksesi perheeseen sekä varusteesi ilman ahtautta ja tukkoisuutta.
Aukot sähkökaapeleille. Tässä 4 hengen teltassa on jopa aukot sähkökaapeleille, joten kotisi mukavuudet eivät ole koskaan kaukana. Sininen ja vihreitä pilkkuja sisältävä Caterthun-teltta on juuri sitä mitä tarvitset viikonloppumatkalle leirintäalueelle.
Puolalaiset. Tässä teltassa on kaksinkertainen pintakuvio ja lasikuitupylväät, jotka luovat turvallisen rakenteen, joka antaa sinulle lisätietoa myös erämaassa. Se on vedenpitävä 3000 mm:iin asti, ja sen lisäetu on teipatut saumat, jotka estävät kosteuden pääsyn saumojen läpi jättäen sinut, perheesi ja arvoesineet kuiviksi.


Tekniset tiedot:

Paino: 8,8 kg
Pylväät: 11 mm lasikuitua
Mitat: 180+160 x 240 x 455cm

Kangas:
Arkki: 190T polyesteri PU
Sisäosa: 170T hengittävä polyesteri
Lattia: PE
Tällä hetkellä, Trespass Teltta Caterthun tuotetta on saatavilla trekkinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Trespass-merkkisiin ulkoilu tuotteisiin, joita ulkoilu verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Teltat kokoelman malleilla. trekkinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Teltat-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat ulkoilu-tuotteet.

Ominaisuudet Trespass Teltta Caterthun

Väri
Sininen
Suositeltava Käyttötarkoitus
Vaellus
Leirintä

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up