up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Racing

Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Racing

Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Racing

plus
Tsl outdoor

Tsl Outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Racing

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Racing

Lumikenkiä SYMBIOZ RACING: Symbioz Racing on suunniteltu erityisesti nopeille lumikenkälento-harrastajille. Niiden äärimmäinen joustavuus tarjoaa täysin luonnollisen tunteen, upean painonsiirron ja vertaansa vailla olevan keveyden (320 g / jalka), mikä tekee lumikengistä luonnollisen kehon pidennyksen.

FRAME
Hyperflex Concept -kehys antaa sinulle täysin luonnollisen jalan iskun ja työntövoiman, varmistaen, että askeleesi on mahdollisimman luonnollinen, jotta sekä lumikenkäsi että lumi saavat maksimaalisen otteen. Muodonmuistin ansiosta nämä lumikengät tallentavat energiaa joustaessaan ja vapauttavat sen askeleen lopussa.

LIITE
Kiristä ja löysää lumikengät välähdyksellä ennalta asetetuilla säädöillä, jotka tallentavat jalan muistin: säädä etukäteen pituus, varpaat ja kantapää + kiristyshihna ja liu'uta ne vaivattomasti.

YKSITYISKOHTAISET OMINAISUUDET:

KENKOKoko: 6w> 13m
KÄYTTÄJEN PAINO: 90> 220 lbs
KOKOT: 21 x 8
PAINO: 330gr x 2
KRAMPONIT: 2 x 4

GRIP:

Äärimmäinen pito 4 navalla ja kiinnityspalkilla kantapään alla, jota voidaan säätää minkä tahansa kokoiselle jalkalle (TSL-patentti).

Tämä malli noudattaa kilpailukykyiseen lumikenkäkilpailuun liittyviä eurooppalaisia ja amerikkalaisia normeja. Erittäin kevyt (320 g / jalka).

Kaikki lumikenkäparimme toimitetaan pussilla kuljetusta ja varastointia varten.

HYPERFLEX-KÄSITTE

LUONNOLLINEN STRIDE: Erittäin joustava ja kevyt ergonomisella sidoksella Symbioz mukautuu maaston epätasaisuuteen antaen poikkeuksellisen pitoa. Sisäosat tarjoavat joustavuutta ja keveyttä ja tarjoavat vapauden ja helppouden tunteen.


Jos olet kiinnostunut Tsl outdoor:n Mailat Alkaen Lumi Symbioz Racing tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Vaellusvarusteet tuotteet Tsl outdoor-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Tsl outdoor suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia ulkoilu tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Racing jo tänään!

Ominaisuudet Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Racing

Väri
Valkoinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Ilmoitus

-

He tekevät työn......

Hups, minulla ei vieläkään ole lumikenkiäni !!

-

Mahdotonta kommentoida minulla ei ole mailaani

Super laatu

-

sitominen on hyvin yksinkertainen ja erittäin luotettava, ja räkin joustavuus mahdollistaa todella pitkien askeleiden tekemisen tunne väsymättä jopa usean tunnin kilpailun aikana

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up