up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

TwoNav GPS Aventura 2

TwoNav GPS Aventura 2

TwoNav GPS Aventura 2

TwoNav GPS Aventura 2

TwoNav GPS Aventura 2

plus
TwoNav

TwoNav GPS Aventura 2

Yhteensopivat lisävarusteet tämän tuotteen kanssa

Tuotekuvaus TwoNav GPS Aventura 2

Suunniteltu erityisesti vuorikiipeilyyn, alpinismiin tai muuhun Extreme-urheilulajiin.
Tämä innovatiivinen GPS-laite on rakennettu kestämään vaikeimmat sääolosuhteet, ja siinä on 3.7´-näyttö, joka näyttää kaikki kartat ja reitit.
Ergonominen ja moderni muotoilu GorillaGlass-kapasitiivisella näytöllä.
Yli 30 tuntia autonomiaa.
GPS-signaalit ja Galileo & Glonass:
Pääsy 3 paikannusverkkoon, jotka on integroitu GPS-laitteeseen, joten voit nauttia nopeammasta ja tehokkaammasta yhteydestä kaikkialla maailmassa.
Lisää Aventura 2 GPS -sovelluksen tallennuskapasiteettia microSD-kortilla, jotta voit ladata ylimääräisiä karttoja ja reittejä.
Mitä sisältyy:
Kansainväliset kartat, SIM-kortti, 6 ilmaista kuukautta SeeMe ™, akku, takakuori, USB MicroUSB -kaapeli, TwoNav Premium -sovellus (Android / iOS), Land Standard -sovellus, 50%: n alennus Land Standard -sovelluksesta, henkilökohtainen alue GO Cloudissa.


Ostamalla TwoNav GPS Aventura 2:n, voit olla varma ulkoiluvarusteidesi laadusta. Lisäksi, trekkinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi ulkoilukaupaksesi ja keskity TwoNav-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. ulkoilu asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Elektroniikkavarusteet edullisesti.

Ominaisuudet TwoNav GPS Aventura 2

Väri
Musta
Ominaisuudet
GPS
Suositeltava Käyttötarkoitus
Vaellus

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Optimaalinen

-

Kiinteä ja toimiva, erittäin lineaarinen satelliitin hakunopeudessa. Käyttöjärjestelmän italiankielisessä käännöksessä on joitain puutteita. Suositellaan silti

Twonav adventure 2 -laite

-

Hyvää iltapäivää! Sain teiltä tilaamasi TwoNav Aventure 2 laitteen ilman ongelmia ja ajallaan. Ei viivytystä myyjältä. Minun piti maksaa tullimaksu paikan päällä, koska. tavaran hinta ylittää verovapaan, mutta tämä ei riipu myyjästä. Kiitos paljon, tehdään yhteistyötä :)

Bon producte.

-

Bon producte, mutta molemmat, jotka saattaisivat tulla kuljetuslaukkuun. Hän on se, joka hei. Bona tard i bon treball.

Yhteensopiva tuote

-

Nopea ja tehokas asiakaspalvelu,

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up