up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

TwoNav GPS Trail 2

TwoNav GPS Trail 2

TwoNav GPS Trail 2

TwoNav GPS Trail 2

TwoNav GPS Trail 2

TwoNav GPS Trail 2

TwoNav GPS Trail 2

TwoNav GPS Trail 2

TwoNav GPS Trail 2

plus
TwoNav

TwoNav GPS Trail 2

Yhteensopivat lisävarusteet tämän tuotteen kanssa

Tuotekuvaus TwoNav GPS Trail 2

GPS on suunniteltu retkeilijöille, vaeltajille ja ammattilaisille, jotka tarvitsevat pienikokoisen ja erittäin tarkan laitteen.
Mukana uusi Galileon GPS-signaali, joka täydentää GPS- ja Glonass-signaaleja, siinä on 3,7´'Gorilla-lasinäyttö, 20 tunnin akunkesto ja ergonomiset painikkeet vaativimmissa olosuhteissa.
GPS + Galileo + Glonass -signaalit, määritä sijaintisi nopeammin missä tahansa maastossa Trail 2: n sisäänrakennetun 3 sijaintiverkon avulla.
Sujuvampaa käyttöä täydellisemmän ulkoilukokemuksen saamiseksi.
Yli 20 tunnin akunkesto mahdollistaa pidemmät retket.
Sen ladattava integroitu akku on kompakti kuori, joka tarjoaa täydellisen suojan.
Kevyt, kompakti ja kova Trail 2 painaa vain 220 g.
Suurella, 3,7-kapasiteetin näytöllä, huomaat pienet yksityiskohdat paremmin.
Ja kaiuttimen avulla et koskaan eksy.
Mitä sisältyy:
Kansainväliset kartat, SIM-kortti, 6 ilmaista kuukautta SeeMe ™, USB MicroUSB -kaapeli, TwoNav Premium -sovellus (Android / iOS), Land Standard -sovellus, 50%: n alennus Land Premium -sovelluksesta, henkilökohtainen alue Go Cloudissa.


Juuri nyt, TwoNav GPS Trail 2 on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. trekkinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Elektroniikka katalogista Käsi-laitteen kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Käsi-laitteen tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet TwoNav GPS Trail 2

Väri
Oranssi
Ominaisuudet
GPS
Suositeltava Käyttötarkoitus
Vaellus

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Erinomaista !!!

-

Erikoisohjelmiston käytön alkuongelmien jälkeen erinomainen kompakti ja kevyt tuote, vaikkakin suojattu. näppäimet ovat ergonomisia ja näyttö erittäin suuri. Suosittelen tätä GPS: ää erittäin hyvällä hinta -laatusuhteella

Twonav-reitti 2

-

Toistaiseksi kaikki on kunnossa, toimitus ajoissa ja erittäin kätevää, kokeilen edelleen tuotetta, mutta toistaiseksi näyttää siltä kuin odotin, pidätän oikeuden antaa 5 tähden arvostelut testatulle tuotteelle

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up