up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

United by blue Reppu Transit 25L

United by blue Reppu Transit 25L

United by blue Reppu Transit 25L

United by blue Reppu Transit 25L

United by blue Reppu Transit 25L

United by blue Reppu Transit 25L

United by blue Reppu Transit 25L

plus
United by blue

United By Blue Reppu Transit 25L

Tuotekuvaus United by blue Reppu Transit 25L

Kuljetettava minne tahansa, jokapäiväinen reppu, jossa on tilaa kaikelle välttämättömälle ja sitten muutamalle. Runsaalla älykkäällä säilytystilalla ja pehmustetulla kannettavan tietokoneen suojataskulla, joka sopii 17 tuuman kannettavaan tietokoneeseen, 25 litran Transit Pack on loistava valinta kaikkeen aina kirjojen kuljettamisesta kampuksella työvälineiden kuljettamiseen toimistoon ja sieltä pois. Valmistettu tunnusomaisesta (R)evolution™-kankaasta, joka antaa vanhalle muoville uuden elämän, 100 % vegaaninen, veden- ja tahroja hylkivä ja elinikäinen.


Ominaisuudet:

Pehmustetut, säädettävät olkahihnat, poikki rintalastan hihna, laajennettavat sivutaskut ja etutasku, pehmustettu sisäinen kannettavan tietokoneen suojus
Kohta puhdas


Tekniset tiedot:

100% kierrätetty polyesteri ulkopinta DWR-viimeistelyllä, 100% kierrätetty polyesteri vuori, 100% kierrätetty nylon hihnat, 60% kierrätetty, nylon 40% kierrätetty polyesteri air mesh pehmuste
Sertifioitu YKK-vetoketju 100% kierrätetyllä nylon-paracord-vetoketjulla
14"L x 19"K x 7,75"SHaluatko tietää, mitä muita ulkoilutuotteita United by blue tarjoaa? trekkinn:sta voit tilata kaikkia Reput tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. United by blue Reppu Transit 25L on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet United by blue Reppu Transit 25L

Väri
Musta
Tilavuus
21-30 L
Sukupuoli
Unisex
Suositeltava käyttötarkoitus
Leirintä
Ikä
Aikuiset
Laukut
Vesitiivis
Rakenne
Kehyksetön

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up