up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka valita Piolets retkeilyyn

Hiihtomatkailussa retkeilijät käyttävät mieluummin kompakteja ja ultrakevyitä lentäjiä. Ne ovat myös ihanteellisia jäätikkömatkoille ja menevät kaikkialle kanssasi painamatta sinua .ski touring pioletit on suunniteltu korkealaatuisesta materiaalista, teräspäästä ja taivutetusta akselista.
Vuorikiipeilyreiät on valmistettu suorasta alumiiniakselista tai kaarevasta akselista. Niissä on teräspää, jossa on klassinen käyrä ja mukava pito. Tekniseen vuorikiipeilyyn nämä pioletit tarjoavat vankan sijainnin kaikentyyppisille jäämaastoille kiila ja kädensijatuen ansiosta, jotka tekevät siitä mukavan ja helpon käsitellä kaikissa tilanteissa.
Jääkiipeily ja alpinismipioletit on erityisesti suunniteltu kiipeämään jäätyneille vesiputouksille, jääpeitteisille maastoille, kiville ja jääputouksille. Klassisiin pioletteihin verrattuna jääkiipeilijät ovat lyhyempiä pään ja taivutetun akselin kanssa.

Kuinka valita pioletit retkeilyyn?

Kun olet saanut peruskäsityksen pioleteista ja eri maastoihin suunnitelluista piolettityypeistä, voit valita sopivan seuraavaan patikointimatkalle. Pidä seuraavat asiat mielessä ennen ostoksia, kuten pää, poimi, Adze, karabiinireiä, akseli, akselin kahva ja piikkien piikki. Nämä ovat piolettien peruskomponentteja, jotka sinun on tunnettava. Salewa , Petzl , Black Diamond ja Black Diamond ja Singing Rock ovat parhaita tuotemerkkejä, joista voit ostaa piikettejä retkeilyyn!

clouse menu Sulje