up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

VAUDE Reppu Tecowork III 30L

VAUDE Reppu Tecowork III 30L

plus
VAUDE

VAUDE Reppu Tecowork III 30L

Tuotekuvaus VAUDE Reppu Tecowork III 30L

Tilava kaupunkipakkaus kampukselle tai toimistolle runsas lokero, jossa on useita täysin varusteltuja sisäosastoja, vapaasti seisova ympäristöystävällinen tuotanto.

Sävellys:

Pääkangas Pinta:

100% polyesteriä


VAUDE Reppu Tecowork III 30L:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät VAUDE:n tuotteista ja muista ulkoilutuotteista, tsekkaa myös Reput ja matkalaukut tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme trekkinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet VAUDE Reppu Tecowork III 30L

Väri
Sininen
Tilavuus
21-30 L
Sukupuoli
Unisex
Suositeltava käyttötarkoitus
Kaupunki
Ikä
Aikuiset
Rakenne
Kehyksetön

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up