up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

VAUDE Synteettinen Makuupussi Sioux 100

plus
VAUDE

VAUDE Synteettinen Makuupussi Sioux 100

Tuotekuvaus VAUDE Synteettinen Makuupussi Sioux 100

Lämpöä missä ja milloin sitä tarvitset! Tämä erittäin kevyt, hengittävä ja helppohoitoinen 3 kausi synteettinen täyttää muumio makuupussi on myös ympäristön kannalta kestävä, valmistettu bluesign sertifioitu materiaaleja.


Sensofiber mikro Täytteenä heijastaa kehon lämpöä vielä tehokkaasti siirtää kosteutta pois iholta ja niin pitää ihanan mukava nukkua ilmasto.


Kuten kaikki synteettiset kuidut, Sensofiber lämmittää myös kosteana, on nopeasti kuivuva, helppohoitoinen ja pitkäikäinen. Sioux 100 on kevyt ulkona makuupussi pieni pakkauskoko retkeilyyn ja mökki matkat lämpimämpää alueilla.Ominaisuudet:


Sisätasku olennaiseen

Retkeilykohteita miedossa ilmastossa

Body muotoiltu muumio leikkaus optimaalisen lämmön hallinta

Muotoiltu huppu

Poikkeuksellisen pehmeä ja ihoystävällinen kangas Bluesign standardinTekniikka:


Green Info:

Green Shape on VAUDE tae ympäristöystävällisten tuotteiden valmistettu kestävästä materiaaleista ja luonnonvarojen säästävä tuotanto. Paras ihminen ja luonto. Kriteerit ovat tiukat: Tuotetta saa käyttää vain kantavat Green Shape Label kun se täyttää "bluesign tuote" standardeja tai on värjätty VAUDE eColour, tai on valmistettu vähintään 90% ympäristöystävällisiä materiaaleja, kuten • Bluesign hyväksytyn kangas • luomupuuvillaa • kierrätysmateriaaleja • näiden yhdistelmä ainakin 35% Tencel tai hamppua.


Bluesign:

bluesign hyväksytty fabricbluesign on maailman tiukimmat standardi ympäristön, kuluttajansuojan ja työvoiman suojelu. Kaikki ympäristöön liittyviä tuotannolliset näkökohdat arvioidaan ja pysyvästi optimoitu: materiaalit, energia, vesi, veden ja ilman päästöjä, melutasoa, jätteiden, käsittely vaarallisten aineiden. Tuotteet on valmistettu vähintään 90% bluesign sertifioitu materiaaleja on merkitty "bluesign hyväksytty kangas".


Löydä suosikki Makuupussitmallisi ja nauti ulkoilusta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen VAUDE Synteettinen Makuupussi Sioux 100:n. Jos sinulla kysyttävää VAUDE Synteettinen Makuupussi Sioux 100:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä ulkoiluasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet VAUDE Synteettinen Makuupussi Sioux 100

Mukavuusrajalämpötila
5 - 15 ºC
Väri
Sininen
Sukupuoli
Unisex
Ikä
Aikuiset
Eristys
Eristetty synteettinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Vaude sioux 100 synteettinen makuupussi

-

Ostin toisen makuupussin. Laatu on huippuluokkaa. Todella kompakti ja kevyt. Kesään ja lämpimään syksy-kevääseen. testattu nollassa. Thermo setti + fleecetakki + housut + hattu - se oli mukava. suositella. Toimitus nopea ja mukava + tarjouskoodit.

Ei kallis

-

Ei kallis makuupussi, hyvä vastine rahalle

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up