up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Wildcountry Nopea Arvonta Helium 3.0

plus
Wildcountry

Wildcountry Nopea Arvonta Helium 3.0

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Wildcountry Nopea Arvonta Helium 3.0

Heliumimme ovat lopullinen nähtävyysperinteiden mukainen viiden tähden valinta kiipeilijöille, jotka eivät tee kompromisseja. Olemme päivittäneet 'puhtaan lukon' nenälankaportin entistä suuremman turvallisuuden takaamiseksi. Suuri lujuus ja pieni paino uraauurtavan ”palkin” selkärakenteen ansiosta. Niissä on 10 mm Dyneema ja niitä on kolme pituutta: 10 cm, 15 cm ja 20 cm. Saatavana pakkauksena kuusi pakkausta, joiden koko on 10 cm tai sekoitettuja pituuksia.
Ominaisuudet:
Parannettu nenämuoto
Superlight
Puhdista lanka, ei koukkuporttia
2 mm lankaportti
Palstan takaisin
Kuuma taottu
Korkea portin avoin lujuus
10 mm Dyneema
Vara-paikannin


Wildcountry Nopea Arvonta Helium 3.0a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Wildcountry:n tuotteita, kuten Nopea Arvonta Helium 3.0, löydät ne omasta ulkoilu verkkokaupastasi trekkinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. trekkinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä ulkoilu varusteita Wildcountry:lta.

Ominaisuudet Wildcountry Nopea Arvonta Helium 3.0

Väri
Vihreä

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Wildcountry Nopea Arvonta Helium 3.0

Minä rakastan sitä :)

-

Se on paras trad quickdraw, jonka minulla on ollut. Se on erittäin kevyt verrattuna sen kokoon, eikä siinä ollut koukkujohdinporttia! Se ei ole minulle iso ajatus, mutta sillä on myös todella mukava väri.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up