up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

X-BIONIC Pitkähihainen Pohjakerros Energy Accumulator 4.0 Patriot

X-BIONIC Pitkähihainen Pohjakerros Energy Accumulator 4.0 Patriot

plus
X-BIONIC

X-BIONIC Pitkähihainen Pohjakerros Energy Accumulator 4.0 Patriot

Tuotekuvaus X-BIONIC Pitkähihainen Pohjakerros Energy Accumulator 4.0 Patriot

Yhdistä huipputeknisten ominaisuuksien nautinto maasi kilpaurheilijoiden tunnustukseen.

X-BIONIC® ENERGY ACCUMULATOR 4.0 PATRIOT SHIRT TURTLE NECK PITKÄHIHAINEN SWITZERLAND -paidalla voit nauttia houkuttelevan punaisen ja valkoisen muotoilun inspiroivasta vaikutuksesta.

Uusi 4.0-sukupolvi on ensimmäinen, jossa on Retina®-ultrateräväpiirtolaatu, joka takaa toiminnallisuuden ainutlaatuisen tarkkuuden.

Kohdennettua vaikutusta varten älykkäät toiminnalliset vyöhykkeet voidaan sijoittaa entistä tarkemmin ultratiheässä neulekankaassa.

Legendaarinen patentoitu 3D Bionic Sphere® System ThermoSyphon®-teknologialla on tehokkaampi kuin koskaan ja se on aktiivinen rinnassa ja selässä: Monimutkaiset 3D-rakenteet ja Y-muotoiset elementit maksimoivat ilmanvaihdon, viilentävät hikoilun aikana ja lämmittävät kun olet kylmä - nyt jopa nopeampi ja tehokkaampi kuin koskaan.

X-Impact Technology mahdollistaa laskimoveren nopeamman palautumisen sydämeen ja auttaa lihaksia ja elimiä hapettamaan ja ravitsemaan nopeammin.

Partialkompression® tukee suorituskykyä parantavaa vaikutusta ja parantaa samalla verenkiertoa optimaalisen jäähdytyksen aikaansaamiseksi.
Älä odota enää kauempaa ostaaksesi X-BIONIC Pitkähihainen Pohjakerros Energy Accumulator 4.0 Patriot:n! trekkinn:ssa kaikilla Miesten vaatteet tuotteillamme on täysi X-BIONIC:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi ulkoiluverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista ulkoiluyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat X-BIONIC Pitkähihainen Pohjakerros Energy Accumulator 4.0 Patriot kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet X-BIONIC Pitkähihainen Pohjakerros Energy Accumulator 4.0 Patriot

Hihatyypit
Pitkä
Väri
Punainen
Ominaisuudet
Venyvä
Lämpökerrasto
Tuotetyyppi
T-Paidat
Vetoketjun pituus
Ei vetoketjua

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

X-BIONIC Pitkähihainen Pohjakerros Energy Accumulator 4.0 Patriot

Loistava tuote, hyvä palvelu

-

Toimitus oli erinomainen! Suosittelen kaikkia käyttämään tätä kauppaa. Suuri valikoima korkealaatuisia tuotteita. Pidän todella X-Bionic-vaatteista, parhaista hiihtoon! Kiitos!

X-BIONIC Pitkähihainen Pohjakerros Energy Accumulator 4.0 Patriot

X-bionic energiaakku 4.0 patriot pitkähihainen pohjakerros

-

Tuli nopeasti perille. Vaikka melko järkyttynyt, kuinka pieneltä se näytti. Mutta istuvuus oli täydellinen kokoohjeiden mukaan. Tilattu Medium pojalleni 5 jalkaa 8, 62 kg sopii kuin toinen iho kerran. Jousto on erittäin pehmeä ja erittäin joustava ja sopii helposti myös isommalle ja raskaammalle. Joten runsaasti kasvutilaa, koska erittäin joustava. Mukava ja pitkä, joten ei nouse, erittäin laadukas ja näyttää upealta.

X-BIONIC Pitkähihainen Pohjakerros Energy Accumulator 4.0 Patriot

Hieno pohjakerros

-

Täydellinen pohjakerros. Olen 185 cm, 74 kg ja istun täydellisesti. Rakastan X-Bionicin tuotteita.

X-BIONIC Pitkähihainen Pohjakerros Energy Accumulator 4.0 Patriot

Upea tuote, hyvä palvelu

-

Sain toisen näistä tilaamistani tuotteista hyvässä ajassa ja se on täydellinen. Tuote on todella mukava, hinta oli hyvä ja toimitus ihanteellinen. Kiitos!

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up