up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

X-BIONIC Urheiluliivit Energizer 4.0 Sina

plus
X-BIONIC

X-BIONIC Urheiluliivit Energizer 4.0 Sina

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus X-BIONIC Urheiluliivit Energizer 4.0 Sina

Vähemmän on enemmän: X-BIONIC® ENERGIZER® 4.0 SINA SPORTS BRA eliminoi kaiken oleellisen ja asettaa tiukasti etusijalle täydellisen istuvuuden ja optimaalisen käyttömukavuuden.

Erittäin toiminnallisten teknologioiden ansiosta koet suosikkilajisi intensiivisemmin, nautit miellyttävästä ergonomisesta istuvuudesta ja pysyt jatkuvasti huippukunnossa.

Uusi 4.0-sukupolvi on ensimmäinen, jossa on Retina®-ultrateräväpiirtolaatu, joka takaa toiminnallisuuden ainutlaatuisen tarkkuuden.

Kohdennettua vaikutusta varten älykkäät toiminnalliset vyöhykkeet voidaan sijoittaa entistä tarkemmin ultratiheässä neulekankaassa.

Tarkka tuotanto varmistaa, että kosketuspinnat mukautuvat tarkasti vartalosi muotoihin ja tarjoavat turvallisen pidon ilman, että ne kaivetuvat ihoon.

Ennen kuin tunnet kosteuden epämiellyttävän läsnäolon, ergonomiset toiminnalliset pinnat imevät sen ja integroitu diffuusoriteknologia antaa sen haihtua virkistävän viileäksi vaikutukseksi.
Mitä mieltä olet X-BIONIC Urheiluliivit Energizer 4.0 Sina:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet ulkoiluverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin X-BIONIC:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Naisten vaatteettuotteille.

Ominaisuudet X-BIONIC Urheiluliivit Energizer 4.0 Sina

Väri
Valkoinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

X-BIONIC Urheiluliivit Energizer 4.0 Sina

Loistava

-

Tuote on laadukas, olen erittäin tyytyväinen

X-BIONIC Urheiluliivit Energizer 4.0 Sina

En ole vielä ostanut mitään tältä firmalta.

-

Minulla oli ongelmia hiihtohuippujen kanssa, pikkuhiljaa sulkeessani vaatekaapin reiän

X-BIONIC Urheiluliivit Energizer 4.0 Sina

Kevyt ja mukava materiaali

-

Hieman liian kallis minulle, mutta olen tyytyväinen ostokseeni. Väriksi valitsin mustan.

X-BIONIC Urheiluliivit Energizer 4.0 Sina

отзыв

-

отличный продукт для занятий летом в жаркую погоду, дышащий, легкий, не стесняет движения

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up