up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

X-BIONIC Urheiluliivit Energizer 4.0 Victoria

plus
X-BIONIC

X-BIONIC Urheiluliivit Energizer 4.0 Victoria

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus X-BIONIC Urheiluliivit Energizer 4.0 Victoria

Älä anna minkään hidastaa sinua suosikkiurheilusi aikana! Uusi X-BIONIC® ENERGIZER® 4.0 VICTORIA SPORTS BRA antaa sinulle täydellisen tuen.

Nautit enemmän liikkumisvapaudesta ja leikkaat aina hyvän vartalon.

Uusi 4.0-sukupolvi on ensimmäinen, jossa on Retina®-ultrateräväpiirtolaatu, joka takaa toiminnallisuuden ainutlaatuisen tarkkuuden.

Kohdennettua vaikutusta varten älykkäät toiminnalliset vyöhykkeet voidaan sijoittaa entistä tarkemmin ultratiheässä neulekankaassa.

Patentoidut tekniikat takaavat tehokkaan kosteudenhallinnan ja edistyneen istuvuuden, jotta tunnet olosi mukavaksi myös erittäin rasittavien toimintojen aikana.

Fort X-Support stabiloi optimaalisesti rintakudosta ja vaimentaa tärinää ja kosteutta samanaikaisesti.

Saumattomat Comfort Cupit estävät ei-toivottua kitkaa ja tarjoavat parasta mahdollista hyvinvointia.
X-BIONIC Urheiluliivit Energizer 4.0 Victoria:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät X-BIONIC:n tuotteista ja muista ulkoilutuotteista, tsekkaa myös Naisten vaatteet tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme trekkinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet X-BIONIC Urheiluliivit Energizer 4.0 Victoria

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up