up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

X-BIONIC Urheiluliivit Energizer 4.0

plus
X-BIONIC

X-BIONIC Urheiluliivit Energizer 4.0

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus X-BIONIC Urheiluliivit Energizer 4.0

Et ole koskaan kokenut suosikkiurheiluasi niin mukavasti ja aktiivisesti! Uusi X-BIONIC® ENERGIZER 4.0 SPORTS BRA maksimoi liikkumisvapauden ja käyttömukavuuden.

Kuten kaikki innovatiivisen X-BIONIC 4.0 -sukupolven tuotteet, myös nämä urheiluliivit valmistetaan tarkoilla koneilla erittäin korkearesoluutioisella Retina®-tekniikalla.

Tämä takaa ensiluokkaisen käyttömukavuuden ja tarkat kosketuspinnat ilman ihoon kaivamista.

Patentoitu 3D Bionic Sphere® -järjestelmä uusimmassa ThermoSyphon®-versiossaan tarjoaa miellyttävän iho-ilmaston hallinnan rinnassa ja selässä.

Se maksimoi jäähdytyksen rinnassa ja selässä Y-muotoisilla elementeillä, jotka poistavat tehokkaasti kostean lämpimän ilman termodynamiikan avulla.

Se viilentää kun hikoilet ja lämmittää kun olet kylmä.

Varman pidon takaavat ERGONOMIC RELIEF SUPPORT -teknologian vartalon muotoiset tukielementit.

AKTIV-Bund estää rintaliivejä luisumasta tai puristamasta.

Tunne olosi vapaammaksi kuin koskaan kaikissa rakastamissasi toimissa.
Jos haluat ostaa X-BIONIC:n parhaita Naisten vaatteettuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! trekkinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten X-BIONIC:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista ulkoilutuotteistamme, kuten X-BIONIC Urheiluliivit Energizer 4.0. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota X-BIONIC Urheiluliivit Energizer 4.0 kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet X-BIONIC Urheiluliivit Energizer 4.0

Väri
Keltainen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up