up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

X-BIONIC Urheiluliivit Energizer MK3 Reva

X-BIONIC Urheiluliivit Energizer MK3 Reva

plus
X-BIONIC

X-BIONIC Urheiluliivit Energizer MK3 Reva

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus X-BIONIC Urheiluliivit Energizer MK3 Reva

Et ole koskaan kokenut suosikkiurheiluasi niin mukavasti ja aktiivisesti! Uusi X-BIONIC® ENERGIZER 4.0 REVA SPORTS BRA maksimoi liikkumisvapauden ja käyttömukavuuden.

Kuten kaikki innovatiivisen X-BIONIC 4.0 -sukupolven tuotteet, myös nämä urheiluliivit valmistetaan tarkoilla koneilla erittäin korkearesoluutioisella Retina®-tekniikalla.

Tämä takaa ensiluokkaisen käyttömukavuuden ja tarkat kosketuspinnat ilman ihoon kaivamista.

Patentoitu 3D Bionic Sphere® -järjestelmä uusimmassa ThermoSyphon®-versiossaan tarjoaa miellyttävän iho-ilmaston hallinnan rinnassa ja selässä.

Se maksimoi jäähdytyksen rinnassa ja selässä Y-muotoisilla elementeillä, jotka poistavat tehokkaasti kostean lämpimän ilman termodynamiikan avulla.

Se viilentää kun hikoilet ja lämmittää kun olet kylmä.

FORT X-SUPPORTin vaakasuorat kylkiluut tukevat tehokkaasti rintaasi ja selkääsi samalla, kun ne imevät ylimääräisen kosteuden viipymättä.

Turvallisen pidon takaavat ERGONOMIC RELIEF SUPPORT -teknologian vartalon muotoiset tukielementit.

Tunne olosi vapaammaksi kuin koskaan kaikissa rakastamissasi toimissa.
Osta X-BIONIC Urheiluliivit Energizer MK3 Reva markkinoiden halvimmalla hinnalla! ulkoilu verkkokauppamme, trekkinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Naisten vaatteet lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä X-BIONIC Urheiluliivit Energizer MK3 Reva:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset ulkoilu kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet X-BIONIC Urheiluliivit Energizer MK3 Reva

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

X-BIONIC Urheiluliivit Energizer MK3 Reva

Erinomainen kauppa

-

Kaikki on hyvin, laatu on erinomainen, ostan uudelleen

X-BIONIC Urheiluliivit Energizer MK3 Reva

X bionic rintaliivit

-

loistava tuote juoksemiseen. ei purista, mutta hyvä tuki. Kuiva kisan aikana, tasaisen märkä jälkeenpäin, mukava minulla oli vain yksi, olen nyt riippuvainen...

X-BIONIC Urheiluliivit Energizer MK3 Reva

Duze tyytyväinen

-

Olen tyytyväinen. Ulkoisesti he tuntevat mukavuutta. Valitsin mukaan rozmіrnіy sittsі sitten rozmіr ilmestyi thrіshki vіlniy, mutta nyt voit myös voittaa vuorilla koko päivän.

X-BIONIC Urheiluliivit Energizer MK3 Reva

Vaimoni on onnellinen!

-

Vaimoni on onnellinen! Koko on oikea.

X-BIONIC Urheiluliivit Energizer MK3 Reva

Aja vähän löysästi

-

Valitsen koon kokotaulukon mukaan, mutta näyttää siltä, että se on tavallaan löysä. Materiaali on kuitenkin erittäin hengittävä.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up