up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Zamberlan

Zamberlan

Osastot

Lasten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

KAIKKI ( Zamberlan )

Noin Zamberlan

Zamberlan on arvostettu italialainen kenkämerkki, joka tunnetaan sitoutumisestaan korkealaatuisten saappaiden ja kenkien valmistamiseen ulkoilma-aktivisteille. Yritys perustettiin vuonna 1929 Giuseppe Zamberlanin toimesta italialaiseen Pievebelvicinon kaupunkiin, ja sillä on runsas perintö käsintehtyjen kestävien, mukavien ja tyylikkäiden ulkoilmakenkien valmistamisesta retkeilyyn, vuorikiipeilyyn ja muihin ulkoiluaktiviteetteihin. Zamberlanin sadan vuoden perintö rakentuu perinteisen käsityötaidon, innovoinnin ja syvän rakkauden luonnon upeutta kohtaan.
Zamberlan on tuotebrändi, jolla on värikäs historia huippuluokan ulkoilmajalkineiden valmistamisesta. Sitoutumalla laatuun ja rakastamalla ulkoilua, Zamberlanin saappaat, vaellussaappaat, miesten ja naisten kengät ja vaellussukat ovat luotettuja ulkoilma-aktivisteille ympäri maailman. Olipa sitten kiipeämässä vuorelle, kävelemässä metsässä tai vain tutkimassa paikallisia polkuja, Zamberlan varmistaa, että jalat on varustettu parhaalla mukavuudella, suojelulla ja tyylillä.

Zamberlanin valmistamat laadukkaat jalkineet ulkoiluaktiviteetteihin

Zamberlanin saappaat ovat todiste italialaisesta käsityötaidosta ja syvästä ymmärryksestä ulkoiluaktiviteettien vaatimuksista. Nämä saappaat on valmistettu tarkoin tarjotaksemme poikkeuksellista mukavuutta, kestävyyttä ja tukea. Olipa sitten kulkemassa erämaan kautta tai tutkimassa erämaata, Zamberlanin saappaat on suunniteltu pitämään jalat mukavina ja suojattuina. Zamberlanin vaellussaappaat on suunniteltu toimimaan polulla. Ne tarjoavat erinomaisen pitoavan, vedenpitävyyden ja vakauden, mikä tekee niistä ihanteellisen kumppanin kaikille vaeltajille. Zamberlanin sitoumus laatuun takaa, että heidän vaellussaappaansa kestävät vaativimmat olosuhteet.
Zamberlanin miesten kengät kattavat laajan valikoiman tyylejä ja toimintoja, retkeilystä ja vuorikiipeilystä aina arkikäyttöön ja kaupunkiin. Kukin pari on suunniteltu samalla huolellisuudella ja kestävyydellä, joka määrittää tuotemerkin. Olipa sitten lähdössä erämaa-seikkailuun tai tutkimassa kaupungin katuja, Zamberlan on sinun puolellasi. Zamberlan ymmärtää naisten tarpeiden huomioimisen tärkeyden tarjoamalla heille sopivia jalkineita. Heidän naisten kenkäkokoelmansa tarjoavat sekoituksen tyyliä ja toiminnallisuutta, ja siinä on vaihtoehtoja retkeilyyn, vaellukseen ja arkikäyttöön. Zamberlanin naisten kengät on suunniteltu tarjoamaan täydellisen istuvuuden ja mukavuuden kaiken päivän aktiviteetteihin.
Mukava retki alkaa oikeilla sukilla, ja Zamberlan tarjoaa valikoiman vaellussukkia, jotka parantavat ulkoilukokemustasi. Nämä sukat on valmistettu teknisistä kankaista, jotka imevät kosteutta, tarjoavat pehmustamista ja minimoivat kitkaa. Zamberlanin vaellussukat ovat olennainen osa onnistunutta ja miellyttävää vaellusta. Näin jalkasi ovat lämpimät ja mukavat kävellessä, juostessa tai vaeltamassa vuoristossa helpommin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje