up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

Κατασκήνωση και Κάμπινγκ outdoor

Κατασκήνωση και Κάμπινγκ outdoor

Βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων Κατασκήνωση και Κάμπινγκ για outdoor. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο trekkinn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε Κατασκήνωση και Κάμπινγκ

Οι μάρκες της Κατασκήνωση και Κάμπινγκ

Ποιος εξοπλισμός χρειάζεται να κατασκηνώσω;

Το κάμπινγκ είναι μια εξωτερική δραστηριότητα που περιλαμβάνει επισκέψεις διανυκτέρευσης μακριά από σπίτια σε ένα κάλυμμα ως σκηνή. Όταν όλοι παγιδεύονται στον πιο πολυσύχναστο ψηφιακό κόσμο, το κάμπινγκ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πλησιάσετε τους φίλους και την οικογένειά σας για να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. Το αίσθημα της ηρεμίας και της απόλαυσης της φύσης σας δίνει τεράστια συναισθηματική ξεκούραση από την έντονη καθημερινή ζωή. Όταν αποφασίσετε να πάτε κάμπινγκ, είναι σημαντικό να δημιουργήσετε μια λίστα ελέγχου των σημαντικών αντικειμένων που πρέπει να έχετε μαζί σας. Εδώ θα συζητήσουμε κάποιο εξοπλισμό που είναι απαραίτητο, ρίξτε μια ματιά παρακάτω.

Εξοπλισμός κατασκήνωσης


Πριν κατευθυνθείτε προς τον προορισμό σας κάμπινγκ, βεβαιωθείτε ότι έχετε συσκευάσει τα ακόλουθα βασικά στοιχεία κάμπινγκ.

Σόμπα κουζίνας κάμπινγκ
Το μαγείρεμα πάνω από φωτιά φαίνεται ευχάριστο. μια κινητή κουζίνα για κάμπινγκ είναι μια λογική επιλογή να έχετε όταν μαγειρεύετε όλα τα γεύματά σας.

Ψύκτες κάμπινγκ
Ένα σύγχρονο ψυγείο κάμπινγκ μπορεί να ζεσταθεί και να κρυώσει, το καθιστούν πιο άνετο να προετοιμάζετε και να μεταφέρετε το φαγητό σας, και είναι ελαφρύ αλλά αντέχουν ταυτόχρονα.

Εργαλεία και μαχαίρια
Τα εργαλεία και τα μαχαίρια κάμπινγκ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια ποικιλία από διάφορες εργασίες. Είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο για δραστηριότητες κάμπινγκ, όπως κοπή, ανάφλεξη, υποστήριξη προετοιμασίας φαγητού, εκκίνηση πυρκαγιάς και τροφή, και ράβδοι σκηνών σκάλισμα, και ραβδί ψησίματος marshmallow.

Καλώδια προέκτασης
Τα καλώδια επέκτασης είναι ένα σημαντικό αξεσουάρ κάμπινγκ που πρέπει να έχετε πριν φύγετε για το ταξίδι. Είναι χρήσιμο για την ανάρτηση των φώτων ή τη λήψη ρεύματος σε απρόσιτες γωνίες, ένα εξωτερικό καλώδιο προέκτασης είναι ένας απαραίτητος εξοπλισμός. Τα καλώδια επέκτασης παρέχουν ισχύ για συσκευές με καλώδια κατά τη διάρκεια του κάμπινγκ. Η επιλογή του σωστού τύπου καλωδίου επέκτασης είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση της ηλεκτρικής ασφάλειας και την αποφυγή πυρκαγιάς.

Επιπλα
Τα έπιπλα κάμπινγκ είναι απαραίτητα αν θέλετε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας στην άγρια φύση. Μην παραβλέπετε να συσκευάζετε μερικές καρέκλες και ένα τραπέζι. Οι καρέκλες για κατασκήνωση είναι συνήθως κατασκευασμένες από ανθεκτικό νάιλον υλικό, κάνοντάς τις ελαφρές, αναδιπλούμενες και άνετες για μετακίνηση.

Διόπτρες
Τα κιάλια είναι σημαντικός εξοπλισμός κάμπινγκ που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει σαφήνεια στις υπαίθριες δραστηριότητες σας. Η οπτική απόδοση και η ευκολία χρήσης είναι οι δύο κύριοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν από την επιλογή ενός διοφθαλμικού.

Τηλεσκόπια
Τα τηλεσκόπια είναι σημαντικά εργαλεία κάμπινγκ που σας επιτρέπουν να παρατηρήσετε τον Κόσμο καλύτερα. Πρέπει να συσκευάσετε ένα τηλεσκόπιο καλής ποιότητας για ένα ταξίδι κάμπινγκ για να έχετε μια πιο καθαρή και κοσμική πινελιά στην περιπέτειά σας. Βεβαιωθείτε ότι το μοντέλο που επιλέγετε είναι ελαφρύ, εύκολο στη χρήση, ισχυρό και συμπαγές.
Συνήθως, το κάμπινγκ βλέπει σκοτεινούς ουρανούς. Είναι μια ευκαιρία να πάρετε μια αίσθηση με τα αστέρια. Όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι κάμπινγκ κάτω από σκοτεινούς ουρανούς, πρέπει να συσκευάσετε ένα τηλεσκόπιο. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην παρακολούθηση των πτηνών και στις χρονικές προβολές κατά τη διάρκεια της ημέρας πεζοπορίες και ταξίδια.

Οι Petzl , Salewa , Trangoword , Sea to Summit , Regatta , Ferrino , Trespass , Jetboil είναι οι καλύτερες μάρκες που φημίζονται για την παροχή του καλύτερου εξοπλισμού κάμπινγκ.

clouse menu Κλείσιμο