up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

Υλικό πεζοπορίας outdoor

Υλικό πεζοπορίας outdoor

Βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων Υλικό πεζοπορίας για outdoor. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο trekkinn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε Υλικό πεζοπορίας

Οι μάρκες της Υλικό πεζοπορίας

Τι να φοράτε πεζοπορία;

Σφραγίδες

Οι ορειβάτες πάγου χρησιμοποιούν κράμπαν για αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Είναι προσαρτημένα στα υποδήματα και παρέχουν κινητικότητα στο χιόνι κατά την αναρρίχηση στον πάγο. Τα crampons χρησιμοποιούνται επίσης σε συνθήκες όπως διέλευση παγετώνων, ανερχόμενες πλαγιές χιονιού, περπάτημα μέσα από παγόβουνα βράχια και πεδία χιονιού. Petzl , Salewa , Black Diamond , Trespass και Grivel κατασκευάζει τα πιο ανθεκτικά και ισχυρά κράμπαν.

Γκέτα

Η γκέτα πεζοπορίας είναι συνήθως ελαφριά και αναπνέει και προστατεύει από το τρίξιμο, τη σκόνη, τους βράχους και το χιόνι. Μερικοί από τους γκέτες έχουν σχεδιαστεί για να είναι αδιάβροχοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε βροχερές και υγρές συνθήκες. Οι Salomon, Salewa, Trangoworld , Black Diamond και Vaude προσφέρουν γκέιτερ που είναι ιδανική για πεζοπορίες μικρής ημέρας ή αναρρίχηση στον πάγο.

Πιολέτες

Από όλα τα εργαλεία που μεταφέρει ένας ορειβάτης πάγου, οι παλέτες είναι το πιο εικονικό εργαλείο αναρρίχησης. Οι περισσότεροι άξονες πάγου χρησιμοποιούνται για τη διεξαγωγή δράσεων σε χιονισμένες περιοχές όπου είναι δυνατή η ολίσθηση. Σε σύγκριση με τους κλασικούς άξονες, οι ιμάντες αναρρίχησης στον πάγο είναι γενικά κοντύτερες με λυγισμένο άξονα. Μπορείτε να αγοράσετε υψηλής ποιότητας ιμάντες από Salewa, Petzl, Black Diamond, Brivel και Singing Rock .

Χιονοπέδιλα

Το Snowshoe σάς βοηθά να ταξιδέψετε σε περιοχές που καλύπτονται από πάγο χωρίς να παλεύετε. Τα χιονοπέδιλα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχουν καλύτερη πρόσφυση με επίπλευση και κατανομή του βάρους ομοιόμορφα. Υπάρχουν διάφοροι τύποι χιονοπέδιλων ανάλογα με τα εδάφη, όπως χιονοπέδιλα τροχαίου εδάφους, χιονοπέδιλα χιονιού εδάφους, επίπεδη έκταση και χιονοπέδιλα. Αποκτήστε τα καλύτερα χιονοπέδιλα από Ferrino , Tsl Outdoor και Inook .

Προσανατολισμός

Ο προσανατολισμός του χάρτη ορίζεται ως η σχέση μεταξύ των κατευθύνσεων που βλέπετε στο χάρτη και των πραγματικών αντίστοιχων κατευθύνσεων πυξίδας. Η κατεύθυνση ενός χάρτη θεωρείται ως ο προσανατολισμός του. Όταν η απόκλιση ρυθμιστεί σωστά, ο προσανατολισμός του χάρτη γίνεται πιο απλός και πιο κατανοητός. Πρέπει να έχετε μια βασική τεχνογνωσία σχετικά με την ανάγνωση χαρτών πριν πάτε πεζοπορία ή πεζοπορία.

Ασφάλεια χιονοστιβάδας

Το Avalanche Safety gear είναι ένα εκλεπτυσμένο εργαλείο αναρρίχησης που πρέπει να χρησιμοποιούν οι ορειβάτες για να παραμείνουν σε επαφή με τους συντρόφους τους. Σήμερα, διατίθενται ψηφιακοί φάροι χιονοστιβάδας που είναι ευκολότεροι και ταχύτεροι στη χρήση. Τα Salewa, Black Diamond, Ferrino, Trespass και Climbing Technology παρέχουν τον καλύτερο εξοπλισμό για την ασφάλεια της χιονοστιβάδας.

Περισσότερα για πεζοπορία

Κατοικίδια

Για να προσθέσετε περισσότερη διασκέδαση και απόλαυση στο υπαίθριο ταξίδι πεζοπορίας σας, μπορείτε να πάρετε τα κατοικίδια μαζί σας. Ωστόσο, η πεζοπορία και η πεζοπορία με τα κατοικίδια ζώα σας απαιτούν να λάβετε υπόψη σας ορισμένα σημαντικά πράγματα, όπως τη μεταφορά του φαγητού και του νερού τους, το πακέτο σκυλιών, το σετ πρώτων βοηθειών, τη σκηνή ύπνου για το κατοικίδιο ζώο, τα μποτάκια για την προστασία των ποδιών τους σε τραχιά και σκληρά εδάφη και ρούχα.

Χαρτογραφία

Για να εκτιμήσουν τους χρόνους ταξιδιού, τις τοποθεσίες, τις διαδρομές, να βρουν νερό και την καλή κατασκήνωση, οι πεζοπόροι χρησιμοποιούν χαρτογραφικούς χάρτες. Αυτοί οι χάρτες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να απεικονίζουν το τρισδιάστατο σχήμα του πλανήτη κοιλάδες, βουνά, πεδιάδες κ.λπ.. Οι backpackers και οι πεζοπόροι πρέπει να χρησιμοποιούν τους χάρτες χαρτογραφίας καθώς παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής στην οποία κατευθύνεστε.

Πολωνοί

Οι πόλοι πεζοπορίας είναι απαραίτητα κομμάτια εργαλείων πεζοπορίας που ενισχύουν τη σταθερότητα σας και μειώνουν τη δύναμη στα γόνατά σας ενώ περπατάτε σε ανώμαλες επιφάνειες, βράχους και ορεινά εδάφη. Οι πόλοι πεζοπορίας διατίθενται σε διάφορες μορφές και είναι ρυθμιζόμενοι για να ρυθμίσετε το μήκος ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για την περαιτέρω απορρόφηση κραδασμών, οι πόλοι πεζοπορίας περιλαμβάνουν και εσωτερικά ελατήρια.

Ανταλλακτικά

Πρέπει επίσης να διατηρήσετε ανταλλακτικά πριν πάτε στον προορισμό. Τα ανταλλακτικά πεζοπορίας περιλαμβάνουν ένα σετ εργαλείων για τη ρύθμιση της σκηνής, τα εργαλεία κάμπινγκ, τα καταφύγια, το σετ πολλαπλών εργαλείων, το μαχαίρι, το ψαλίδι, το φωτισμό κατασκήνωσης, τα σχοινιά και άλλα. Οι Salewa, Regatta, Suunto, Trespass, Petzl είναι οι πιο γνωστοί κατασκευαστές που προσφέρουν υπέροχα αξεσουάρ και εργαλεία πεζοπορίας.

clouse menu Κλείσιμο