up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

Leatherman Charge Plus Πολυεργαλείο

Leatherman Charge Plus Πολυεργαλείο

Leatherman Charge Plus Πολυεργαλείο

Leatherman Charge Plus Πολυεργαλείο

plus
Leatherman

Leatherman Charge Plus Πολυεργαλείο

Περιγραφή προϊόντος Leatherman Charge Plus Πολυεργαλείο

Κάθε εργαλείο στο εξαιρετικά χρήσιμο Charge Plus το κάνει να αξίζει την περιπέτεια. Το ψαλίδι τεμαχίζεται από οτιδήποτε, οι κόφτες σύρματος είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό υλικό και αντικαθίστανται και η λεπίδα του μαχαιριού είναι κατασκευασμένη από ισχυρό, ανθεκτικό στη διάβρωση ατσάλι 154 cm. Χρειάζεστε ένα επιπλέον χέρι; Κανένα πρόβλημα. Κάθε εργαλείο μπορεί να ανοίξει και να κλειδωθεί μόνο με το ένα χέρι. Περιλαμβάνει αφαιρούμενο κλιπ τσέπης.


Χαρακτηριστικά:

Όλα τα χαρακτηριστικά κλειδώματος:
Όλα τα χαρακτηριστικά κλειδώματος σημαίνουν ότι κάθε εργαλείο και μαχαίρι στο σώμα της λαβής, με εξαίρεση την κεφαλή της πένσας, θα κλειδώνουν στη θέση τους. Η σχεδίαση All Locking επιτρέπει στο χρήστη να χειρίζεται μεμονωμένα εργαλεία με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Κλειδώνοντάς τα στη θέση τους όταν είναι πλήρως ανοιχτά, ο χρήστης μπορεί να ασκήσει πίεση στο μηχάνημα ενώ ολοκληρώνει με ασφάλεια την εργασία, πριν ξεκλειδώσει χειροκίνητα το εργαλείο για να το αποθηκεύσει.

Δαχτυλίδι με κορδόνι:
Αυτό το ασφαλές δαχτυλίδι προορίζεται για τη σύνδεση του εργαλείου με ασφάλεια και ασφάλεια σε κορδόνι. Συχνά οι άνθρωποι που εργάζονται κοντά στο νερό ή σε σκαλωσιές προσαρτούν το εργαλείο τους σε κορδόνι στο άτομό τους για να αποφύγουν να χάσουν το εργαλείο εάν πέσει.

Αντικαταστάσιμο κλιπ τσέπης & δαχτυλίδι με κορδόνι γρήγορης αποδέσμευσης:
Ένα σετ αξεσουάρ που περιλαμβάνει ένα αφαιρούμενο κλιπ, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να φοράει το πολυεργαλείο του προσαρτημένο σε μια τσέπη ή βρόχο ζώνης και έναν αφαιρούμενο δακτύλιο ταχείας απελευθέρωσης, που επιτρέπει τη σύνδεση σε κορδόνι. Συχνά οι άνθρωποι που εργάζονται κοντά σε νερό ή σε σκαλωσιές προσαρτούν το εργαλείο τους σε κορδόνι στο άτομό τους για να αποφύγουν να χάσουν το εργαλείο εάν πέσει.

Εξωτερικά προσβάσιμα χαρακτηριστικά:
Αυτό το πολλαπλό εργαλείο διαθέτει εργαλεία που είναι προσβάσιμα ενώ το εργαλείο βρίσκεται σε διπλωμένη ή κλειστή θέση, μιμούμενο τη λειτουργικότητα ενός μαχαιριού τσέπης.

Λειτουργικά χαρακτηριστικά με ένα χέρι:
Τα χαρακτηριστικά αυτού του εργαλείου μπορούν να ανοίξουν και να λειτουργήσουν με το ένα χέρι. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να κρατήσει το άλλο χέρι ελεύθερο για καταστάσεις που απαιτούν πολλαπλές εργασίες ή ελεύθερο χέρι.


Προδιαγραφές:

Μήκος κλειστού: 4 In | 10 εκ
Μήκος ανοιχτού: 6,25 In | 15,87 εκ
Μήκος κύριας λεπίδας: 2,9 In | 7,37 εκ
Βάρος: 8,3 Oz | 235 Γ
Πλάτος: 1,2 In | 3,0 εκ
Συνολικό Πάχος: .76 In | 1,9 εκ
Υλικά: Ανοξείδωτο ατσάλι 420 hc, ανοξείδωτο ατσάλι 154 cm, σκληρό ανοδιωμένο αλουμίνιο 6061 T6
Αυτή τη στιγμή, Leatherman Charge Plus Πολυεργαλείο είναι σε καλύτερη τιμή και είναι ιδανικό για τις δραστηριότητές σας. Στο trekkinn, μπορείτε να βρείτε άλλα προϊόντα που συμπληρώνουν σε μας Κατασκήνωση και Κάμπινγκ καταλόγου και ιδιαίτερα σε Εργαλεία και Μαχαίρια κατηγορίας μας. Έχουμε μια ποικιλία Εργαλεία και Μαχαίρια που ταιριάζει στις ανάγκες σας και θα σας κάνει να αισθανθείτε έμπνευση να κάνετε περισσότερα για τον αθλητισμό στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Χαρακτηριστικά Leatherman Charge Plus Πολυεργαλείο

Χρώμα
Μαύρο
Τύπος προϊόντος
Πολυεργαλεία

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs coinns

5 / 5

1 Κριτικές

estrella estrella estrella estrella estrella
Γράψτε την κριτική σας

Πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να γράψετε μια κριτική.

Συνδεθείτε
Leatherman Charge Plus Πολυεργαλείο

Πρόστιμο

-

βαρύς. η συναρμολόγηση είναι καλή. Το κιτ περιλαμβάνει θήκη, κουμπότρυπα και εναλλάξιμα κατσαβίδια.

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Αξιολόγηση προϊόντος

Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς, η κριτική σας σχετικά με αυτό το προϊόν θα αναθεωρηθεί από τους ειδικούς μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Βεβαιωθείτε ότι η κριτική σας επικεντρώνεται σε αυτό το προϊόν και την εμπειρία σας με αυτό. Αυτό θα βοηθήσει άλλους πελάτες να λάβουν πιο σίγουρες αποφάσεις. Για τυχόν προβλήματα με μια παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους που περιέχονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων μου για τη διαχείριση του ερωτήματός μου ή του αιτήματός μου

clouse menu Κλείσιμο
up up