up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

Sea to summit Ether Light XT Extreme Mat Model For Man

Sea to summit Ether Light XT Extreme Mat Model For Man

plus
Sea to summit

Sea To Summit Ether Light XT Extreme Mat Model For Man

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Sea to summit Ether Light XT Extreme Mat Model For Man

Με τιμή R άνω των 6, το χοντρό παλτό Etherlightxt Extreme Air 10cm επαναπροσδιορίζει την ελαφριά άνεση ύπνου για χειμερινές περιπέτειες σε όλο τον κόσμο.

Τα κύτταρα Sea To Summit's Air Sprung είναι ο λόγος που θα κοιμηθείτε καλύτερα σε αυτό το στρώμα αέρα. Κάθε Air Sprung Cell παραμορφώνεται ανεξάρτητα και επιτρέπει στο Mat να συμμορφώνεται με το σχήμα του σώματός σας. Αυτό παρέχει υποστήριξη και άνεση με ομοιόμορφη διασπορά πίεσης σε όλη την επιφάνεια του χαλιού.
Για τη σχεδίαση Extra Thick (Xt) Etherlight, χρησιμοποιούνται πολλοί βρόχοι Tpu για τη σύνδεση των άνω και κάτω στρωμάτων υφάσματος με το μοτίβο συγκόλλησης Cell Dot Weld. Αυτοί οι βρόχοι επιτρέπουν την τοποθέτηση των άνω και κάτω επιπέδων πιο μακριά, γεγονός που δημιουργεί μεγαλύτερες τσέπες αέρα όταν φουσκώνεται - ιδανικό για πλευρικά κρεβάτια. Αυτός ο σχεδιασμός απαιτεί επίσης λιγότερο ύφασμα συνολικά που σημαίνει μεγάλη σταθερότητα και άνεση για μικρότερο βάρος.
Τα επίπεδα διπλής πυκνότητας θερμολίτη μόνωσης γεμίζουν τα κελιά που εκτοξεύονται στον αέρα και συνεργάζονται για να αποτρέψουν τη μεταφορά θερμότητας και να ενισχύσουν τη ζεστασιά ενώ παραμένουν ελαφριά και συσκευασμένα.
Όταν πέφτει ο υδράργυρος, η τιμή του Etherlightxt Extreme'S 6.2 (Women'S 6.3) Astm R θα σας κρατήσει απαλλαγμένο και μονωμένο από τα κρύα σκληρά εξογκώματα και τα χτυπήματα από κάτω.


Χαρακτηριστικά:

Εξαιρετικά παχύ και εξαιρετικά ζεστό - 10 εκατοστά Άνεση ύπνου Backpacking για ακραίες συνθήκες:
Η τιμή Astm R 6.2 έχει σχεδιαστεί για χρήση σε κρύο καιρό
Επίπεδα διπλής πυκνότητας θερμολίτη μόνωσης
Extra Thick (Xt) Air Sprung Cell Construction για 10cm Σταθερή άνεση
Επισκευάσιμο πεδίο με ενσωματωμένα αυτοκόλλητα μπαλώματα
Η εξαιρετικά φρέσκια αντιμικροβιακή θεραπεία προστέθηκε στη φόρμουλα Tpu αποτρέπει την ανάπτυξη εσωτερικών καλουπιών
Κλείδωμα μαξιλαριού προσαρτά ένα μαξιλάρι Eros στο χαλάκι
Γρήγορος και εύκολος πληθωρισμός, αποπληθωρισμός και ρύθμιση με τη πολλαπλή λειτουργία, τη βαλβίδα υψηλού ρυθμού ροής και τον παρεχόμενο σάκο αντλίας αέρα


Προδιαγραφές:

Ελαφρύ, ήσυχο και λαμπερό ύφασμα νάιλον 30/40d


Τεχνολογία:

Τα Air Sprung Cells είναι η βασική τεχνολογία της σειράς ύπνου μας και είναι ο λόγος για τον οποίο θα κοιμηθείτε καλύτερα στη θάλασσα για να κορυφώσετε το στρώμα ύπνου.
Αντί της τυπικής κατασκευής με αδιαμφισβήτητα, οι υπνόσακοι Sea to Summit κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας μοτίβο συγκόλλησης με κουκίδες για τη δημιουργία μήτρας επιφάνειας υψηλής επιφάνειας διασυνδεδεμένων θαλάμων που ονομάζονται κελιά αέρα. Τα Air Sprung Cells λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως ένα στρώμα ελατηρίου τσέπης, καθώς κάθε κύτταρο παραμορφώνεται ανεξάρτητα. Το στρώμα προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματός σας, το οποίο αισθάνεται πιο απαλό και πιο άνετο με περισσότερη περιοχή επαφής με το σώμα και ακόμη και διασπορά πίεσης.
Οι μεγαλύτερες τσέπες αέρα δημιουργούνται με τη χρήση πολλών βρόχων Tpu που συνδέουν τα άνω και κάτω στρώματα υφάσματος με το μοτίβο συγκόλλησης κυψελών αέρα. Οι βρόχοι Tpu επιτρέπουν την τοποθέτηση των άνω και κάτω επιπέδων πέρα από τη δημιουργία μεγαλύτερων θυλάκων αέρα όταν φουσκώνουν που απαιτούν λιγότερο ύφασμα συνολικά.

Εξώθηση Tpu Lamination:
Η πλαστικοποίηση Tpu μας εφαρμόζεται μέσω μιας διαδικασίας μοναδικής για τις ιατρικές και αεροναυτικές βιομηχανίες. Η ελασματοποίηση εξώθησης είναι πιο ανθεκτική, συνεπής και μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη δική μας συνταγή Tpu. Είναι εξαιρετικά ανώτερο να ελασματοποιείται σε ρολό, που χρησιμοποιείται στα περισσότερα άλλα εξωτερικά προϊόντα προς το παρόν και μπορεί να υποφέρει από ζητήματα αποκόλλησης. Έχουμε επίσης εισαγάγει μια αντιμικροβιακή θεραπεία στο Tpu για την πρόληψη της ανάπτυξης μούχλας ή μυκήτων.

Βαλβίδα πολλαπλών λειτουργιών:
Για να διευκολύνουμε τον πληθωρισμό και τον αποπληθωρισμό, η Sea to Summit έχει αναπτύξει τη δική μας, βαλβίδα πολλαπλών λειτουργιών σε εκκρεμότητα διπλώματος ευρεσιτεχνίας.
Η βαλβίδα ενσωματώνει μια θύρα φουσκώματος με μια βαλβίδα μονής κατεύθυνσης για να αποτρέψει την απώλεια αέρα πριν σφραγίσετε τη βαλβίδα, μια θύρα γρήγορης αποπληθωρισμού αέρα και ένα κουμπί λεπτής συντονισμού για άνεση - Όλα σε μία συμπαγή μονάδα χαμηλού προφίλ.

Σύστημα Pillowlock ™:
Ασφαλίστε εύκολα τη θάλασσα σας στο μαξιλάρι κορυφής στη θάλασσα σας στο χαλάκι κορυφής για έναν ελεύθερο ύπνο.
Σχεδιασμένο για να διατηρεί το μαξιλάρι σας ακριβώς στο σημείο που πρέπει να βρίσκεται — στο υπνόσακό σας — Τα μοναδικά μας Patchowlock ™ Hook and Loop Fastener Patch έρχονται στάνταρ με όλα τα χαλιά μας από τα μέσα του 2019.

Τιμή R:
Η τιμή R (τιμή αντίστασης) είναι μια μέτρηση που χρησιμοποιείται για να αξιολογήσετε πόσο αποτελεσματικά το υπνόσακό σας αντιστέκεται στην απώλεια θερμότητας. Είναι ο μόνος τρόπος για να μάθετε πόσο καλά το χαλί σας θα αποτρέψει τη θερμότητα του σώματός σας μακριά από θερμοκρασίες εδάφους (που μπορεί να είναι πολύ πιο κρύες από τις θερμοκρασίες του αέρα)
Αυτή η τιμή μπορεί να ελεγχθεί στο σπίτι αλλά στη θάλασσα για να φτάσει στη σύνοδο κορυφής Τα χαλιά μας δοκιμάζονται ανεξάρτητα σε εργαστήριο με επακριβώς ελεγχόμενα πρότυπα.
Το νέο βιομηχανικό πρότυπο Astm F3340 18 Testing έχει πλέον εισαχθεί και όλα τα Sea Mits Summit που κυκλοφόρησαν από το 2020 και μετά δοκιμάζονται σε αυτό το πρότυπο.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Sea to summit Ether Light XT Extreme Mat Model For Man ή άλλα προϊόντα της μάρκας Sea to summit στην Υπνόσακοι κατηγορία στο trekkinn, είστε τυχεροί γιατί έχουμε μια μεγάλη προσφορά σε διάφορα προϊόντα, έτσι ώστε να μπορείτε να συνειδητοποιήσετε outdoor δραστηριότητες με τον καλύτερο εξοπλισμό. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε επίσης την Στρώματα συλλογή, μπορείτε να επιλέξετε outdoor προϊόντα από Sea to summit, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά σήματα στη βιομηχανία.

Χαρακτηριστικά Sea to summit Ether Light XT Extreme Mat Model For Man

Χρώμα
Μαύρο

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs coinns

5 / 5

6 Κριτικές

estrella estrella estrella estrella estrella
Γράψτε την κριτική σας

Πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να γράψετε μια κριτική.

Συνδεθείτε
Sea to summit Ether Light XT Extreme Mat Model For Man

Εξοχος

-

Πολύ άνετο (το πάχος των 10 cm είναι αισθητό) και η καλή ποιότητα γίνεται αντιληπτή. Το σύστημα πληθωρισμού που έχει το βρίσκω πολύ χρήσιμο. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα στο βουνό, αλλά θέλω!

Sea to summit Ether Light XT Extreme Mat Model For Man

Υπέροχο χαλάκι

-

Απόλυτα φανταστικό χαλάκι, εξαιρετικά άνετο και ζεστό. Είναι αρκετά ελαφρύ λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος. Μπορεί να είναι λίγο ογκώδες όταν συσκευάζεται μακριά, αλλά είναι ακόμα αρκετά μικρό.

Sea to summit Ether Light XT Extreme Mat Model For Man

Θάλασσα προς κορυφή αιθέρα φως xt ακραίο

-

υπέροχο στρώμα, έχω δύο ακόμα να δοκιμάσω. αλλά η καλημέρα ξεκινά από το πρωί και ήταν σίγουρα μια εξαιρετική αγορά:, αλλά πάνω από όλα, εξαιρετικός πωλητής, σοβαρός γρήγορος στην αποστολή προσεκτικά κλεισμένου πακέτου. με λίγα λόγια προτείνω και το στρώμα και τον πωλητή

Sea to summit Ether Light XT Extreme Mat Model For Man

Δύο χαλάκια για διαφορετικές περιστάσεις.

-

Το Sea to Summit κάνει πάντα εξοπλισμό καλής ποιότητας και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Αρκετά μεγαλύτερο και ελαφρώς βαρύτερο από το στρώμα StoS Ultralight Insulated, αλλά σε τι τιμή έχετε έναν ζεστό και άνετο ύπνο. Αν θέλω να νιώσω άνετα στο κρύο όλη τη νύχτα, θα το πάρω. Αν προσπαθώ να μειώσω το βάρος στο ελάχιστο, θα πάρω το Ultralight.

Sea to summit Ether Light XT Extreme Mat Model For Man

Ιδανικό για (κρύα και) άνετη νύχτα

-

Το πιο άνετο ύπνο που ξέρω. Πραγματικά ζεστό για χρήση όλο το χρόνο και ακόμα ελαφρύ και αρκετά συσκευασμένο για ελαφρύ σακίδιο

Sea to summit Ether Light XT Extreme Mat Model For Man

Sea to summit αιθέρα φως xt ακραία

-

Υπέροχο ύπνο, 10 εκατοστά είναι αρκετά για να νιώσω άνετα όταν κάμπινγκ ή πεζοπορία και η απομόνωση με κράτησε ζεστό κατά τη διάρκεια του κρύου στις αρχές Απριλίου.

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Αξιολόγηση προϊόντος

Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς, η κριτική σας σχετικά με αυτό το προϊόν θα αναθεωρηθεί από τους ειδικούς μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Βεβαιωθείτε ότι η κριτική σας επικεντρώνεται σε αυτό το προϊόν και την εμπειρία σας με αυτό. Αυτό θα βοηθήσει άλλους πελάτες να λάβουν πιο σίγουρες αποφάσεις. Για τυχόν προβλήματα με μια παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους που περιέχονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων μου για τη διαχείριση του ερωτήματός μου ή του αιτήματός μου

Σχετικά προϊόντα

clouse menu Κλείσιμο
up up