up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

plus
Sea to summit

Sea To Summit UltraLight Μόνωση Ματ

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Τα μονωμένα στρώματα UltraLight ™ μονωτικά πατάκια παρέχουν το ελαφρύτερο και μικρότερο χαλί συσκευασίας χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση.

Όταν ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε ένα χαλί που ήταν καλύτερο από αυτό που ήταν ήδη διαθέσιμο, τελικά επιστρέψαμε στο γιατί μεταφέρουμε ένα χαλάκι ύπνου στην αρχή - για να μας δώσει έναν καλύτερο ύπνο τη νύχτα. Το "Better" είναι φυσικά μια πολύ υποκειμενική φιλοδοξία και ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει το ελαφρύτερο ή το πιο συμπαγές στρώμα που σχεδιάστηκε ποτέ, είμαστε ενθουσιασμένοι για να παρουσιάσουμε αυτό που θεωρούμε τα πιο άνετα διαθέσιμα στρώματα ύπνου. Καλό ύπνο!

Το μονό στρώμα κυψελών μέσης ανάλυσης παρέχει το ελαφρύτερο και μικρότερο στρώμα συσκευασίας χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση του Air Sprung Cell ™.

Το Air Sprung Cells ™ προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματός σας, παρέχοντας μια πιο ομοιόμορφη διασπορά πίεσης στο στρώμα για έναν πιο άνετο νυχτερινό ύπνο
Η βαλβίδα υψηλής ροής πολλαπλών λειτουργιών παρέχει γρήγορο φούσκωμα, ξεφούσκωμα και εύκολο συντονισμό για εξατομικευμένη άνεση
Ultra Fresh® αντιμικροβιακή επεξεργασία στη φόρμουλα TPU για την αποφυγή εσωτερικής ανάπτυξης μούχλας
Περιλαμβάνει μια αντλία Airstream ™ που είναι ενσωματωμένη στο σάκο για γρήγορο και εύκολο πληθωρισμό
Περιλαμβάνει κιτ επισκευής για εύκολη επισκευή τρυπήματος στο χωράφι
Το ενσωματωμένο σύστημα Pillow Lock ™ συνδέει τα μαξιλάρια Sea to Summit στο χαλάκι

Προδιαγραφές:

Μονό στρώμα Air Sprung Cells

Κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας ένα μόνο στρώμα κυψελών μέσης ανάλυσης για να σας δώσει το ελαφρύτερο και μικρότερο στρώμα όγκου πακέτων χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση Sea Sprit Cell Air.

Τα αεριωθούμενα κύτταρα είναι η βασική τεχνολογία της σειράς Sleeping Mat και είναι ο λόγος για τον οποίο θα κοιμηθείτε καλύτερα σε ένα Sea to Summit Sleeping Mat. Αντί για τη συνηθισμένη κατασκευή, τα στρώματα ύπνου Sea to Summit κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας μοτίβο συγκόλλησης κουκίδων για τη δημιουργία μήτρας υψηλής επιφάνειας διασυνδεδεμένων θαλάμων που ονομάζονται Air Sprung Cells. Τα Air Sprung Cells λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως ένα στρώμα ελατηρίου τσέπης, καθώς κάθε στοιχείο παραμορφώνεται ανεξάρτητα, το στρώμα προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματός σας, το οποίο αισθάνεται πιο μαλακό και πιο άνετο με περισσότερη περιοχή επαφής με το σώμα και ακόμη και διασπορά πίεσης.

Ελασματοποίηση TPU εξώθησης

Η πλαστικοποίηση TPU εφαρμόζεται μέσω μιας διαδικασίας μοναδικής για τις ιατρικές και αεροναυτικές βιομηχανίες. Η ελασματοποίηση εξώθησης είναι πιο ανθεκτική, συνεπής και μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη δική μας συνταγή TPU. Είναι εξαιρετικά ανώτερο από την ελασματοποίηση σε ρολό, η οποία χρησιμοποιείται στα περισσότερα άλλα προϊόντα εξωτερικού χώρου αυτή τη στιγμή και μπορεί να υποφέρει από προβλήματα αποκόλλησης. Έχουμε επίσης εισαγάγει μια αντιμικροβιακή θεραπεία στην TPU για την πρόληψη της ανάπτυξης μούχλας ή μυκήτων.

Βαλβίδα πολλαπλών λειτουργιών
Για να διευκολύνει τον πληθωρισμό και τον αποπληθωρισμό, η Sea to Summit έχει αναπτύξει τη δική μας, δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμεί με πολλαπλή λειτουργία

Η βαλβίδα ενσωματώνει μια θύρα φουσκώματος με μονόδρομη βαλβίδα για να αποτρέψει την απώλεια αέρα προτού σφραγίσετε τη βαλβίδα, μια γρήγορη θύρα ξεφουσκώματος απόρριψης αέρα και ένα κουμπί λεπτού συντονισμού για προσαρμογή για άνεση - όλα σε μια συμπαγή μονάδα χαμηλού προφίλ.

Σύστημα PillowLock ™
Ασφαλίστε εύκολα το μαξιλάρι Sea to Summit στο στρώμα Sea to Summit για έναν ελεύθερο ύπνο.

Σχεδιασμένο για να διατηρεί το μαξιλάρι σας ακριβώς εκεί που θα έπρεπε να είναι - στο υπνοδωμάτιο σας - τα μοναδικά μας μπαλώματα PillowLock ™ γάντζου και βρόχου είναι στάνταρ με όλα τα στρώματά μας από τα μέσα του 2019.


Οι τιμές ASTM F3340 18 R είναι το βιομηχανικό πρότυπο προσδιορισμού της αντίστασης στην απώλεια θερμότητας για στρώματα ύπνου.

Το Sea to Summit δοκιμάζει ανεξάρτητα τα ύπνα τους στα εργαστήρια EMPA στην Ελβετία. Στη δοκιμή, οι τιμές R (αντίσταση στη ροή θερμότητας) μετρώνται τοποθετώντας μια θερμή πλάκα στη μία πλευρά ενός στρώματος ύπνου και μια κρύα πλάκα στην άλλη. Οι ηλεκτρονικοί αισθητήρες καθορίζουν έπειτα πόση ενέργεια χρειάζεται για να διατηρηθεί η θερμή πλάκα σε σταθερή θερμότητα σώματος.

Από την 1η Ιανουαρίου 2020, θα χρησιμοποιούμε το νέο βιομηχανικό πρότυπο ASTM F3340 18 test για να παρέχουμε τιμές R για τα χαλιά μας. Αυτή η νέα μέθοδος δοκιμής των μονωτικών ιδιοτήτων των υπνωτικών χαλιών θα δει κάποιες αλλαγές στις τιμές R που δημοσιεύθηκαν προηγουμένως. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όπου αλλάζουν αυτές οι τιμές, δεν σημαίνει πτώση ή αύξηση της ζεστασιάς - απλά σημαίνει ότι έχουν δοκιμαστεί χρησιμοποιώντας μια ελαφρώς διαφορετική κλίμακα.


Ψάχνεις για Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ; Στο trekkinn θα βρείτε όλα τα είδη των Στρώματα προϊόντων από τις καλύτερες μάρκες. Για παράδειγμα, από Sea to summit, ηγετική μάρκα στη βιομηχανία και την καλύτερη ποιότητα κατασκευής εγγυάται. Μην περιμένετε άλλο και να εξοπλίστε τον εαυτό σας με προϊόντα από μας outdoor κατάστημα.

Χαρακτηριστικά Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Χρώμα
Πορτοκαλί

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs coinns

4.9 / 5

116 Κριτικές

estrella estrella estrella estrella estrella
Γράψτε την κριτική σας

Πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να γράψετε μια κριτική.

Συνδεθείτε
Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Καλό στρώμα

-

το στρώμα φουσκώνει καλά, είναι άνετο στον ύπνο, αλλά το βάρος της έκδοσης 198x64 ζυγίζει 680 g

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Πολύ καλό αλλά θορυβώδες

-

Άνετο, συμπαγές και ελαφρύ στρώμα. Φουσκώνει καλά. Είναι ιδανικό για άτομα άνω του 1m95. Προσοχή, έχει λίγο θόρυβο όταν ξαπλώνετε και κινείστε πάνω του!

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Στρώμα από θάλασσα έως κορυφή

-

Υπέροχο, εξαιρετικά ελαφρύ και εύκολο στο φούσκωμα χάρη στην παρεχόμενη τσάντα

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Πολύ ελαφρύ και άνετο χαλάκι

-

εκπληκτικά άνετα. ο σάκος με πράγματα είναι πολύ ωραίο χαρακτηριστικό. ζεστό και απαλό. συνιστάται.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Άνετο

-

Εξαιρετική ποιότητα, πολύ άνετο και ελαφρύ. Χωρίς θόρυβο. Αυτό θα αλλάξει το παιχνίδι πεζοπορίας μου για μια ζωή!

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Ελαφρύ και άνετο

-

Πολύ εύκολο να φουσκώσει και να ξεφουσκώσει, άνετο και ελαφρύ. Μόνο μείον είναι λίγο θρόισμα υλικού.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Εξαιρετικό υπερελαφρύ/μονωμένο χαλάκι

-

Υψηλή βαθμολογία! Πλήρης άνεση & εξαιρετικά ελαφρύ. Συνδυάζεται με το μαξιλάρι Sea to Summit Premium.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

τσάντα

-

Υπέροχο προϊόν με μεγάλο έπαθλο! Άνετο, ζεστό και απαλό. Μ'αρέσει πραγματικά.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Άνετο ακόμα κι αν είναι λεπτό

-

Άριστη ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή. Άνετο και ζεστό, συγγνώμη μόνο που για να το έχετε πιο φαρδύ πρέπει να το πάρετε στην έκδοση μήκους 1,98 cm που είναι λίγο πολύ μακρύ για τα γούστα μου. Παρόλα αυτά το προτείνω ανεπιφύλακτα. Θάλασσα προς κορυφή εγγύηση!

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Υπέροχο χαλάκι, εύκολο στη χρήση

-

Καταπληκτικό να φουσκώνει με παρεχόμενο σάκο αντικειμένων. σούπερ άνετο, εξαιρετική ποιότητα

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Καλό προϊόν

-

Εξαιρετικό προϊόν! ελαφρύ, μικρό μέγεθος και πολύ λειτουργικό

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Μεγάλος

-

Μεγάλος. Γρηγορη διανομή. Καλό προϊόν.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Ήσυχο και άνετο

-

Εξαιρετικό με μαξιλάρι, μου άρεσε. Δεν θροΐζει όταν κοιμάμαι τέλεια. Το φορτίο έφτασε στην Τουρκία σε 15 ημέρες.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Η καλύτερη θάλασσα μέχρι την κορυφή

-

Εξαιρετικό στρώμα. Το χρησιμοποιώ συχνά για πεζοπορία και πεζοπορία σε ορεινές εκδρομές. Πλεονεκτήματα: Ζεστό, πολύ ελαφρύ. Από τα μειονεκτήματα - θρόισμα υλικού.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Ελαφρύ και ανθεκτικό

-

Χρησιμοποιείται σε ορειβατικές κατασκηνώσεις. Πολύ ελαφρύ και ανθεκτικό υλικό. Αν το αγοράσετε ως σετ με μαξιλάρι, μπορείτε να κοιμηθείτε πιο άνετα.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Ποιότητα

-

Ακούγεται λίγο όταν κινείται, αλλά αντισταθμίζεται από το χαμηλό βάρος και τη μειωμένη ένταση

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Πολύ άνετο χαλάκι ύπνου

-

Μετακόμισα από το αφρώδες στρώμα σε αυτό. Τι υπέροχο συναίσθημα όταν ξαπλώνετε σε αυτό το χαλάκι! Ελαφρύ, άνετο, πολύ εύκολο να φουσκώσει και να ξεφουσκώσει.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Η καλύτερη αγορά που έκανα για το σύστημα ύπνου μου

-

Αυτό είναι ίσως το πιο ανθεκτικό και άνετο χαλάκι που μπορείτε να βρείτε. Αγόρασα δύο ένα για μένα και ένα για τον φίλο μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο καλά μπορείτε να κοιμηθείτε σε ένα τόσο λεπτό χαλάκι. Έχει πάχος 5 εκατοστά και φοβόμουν ότι θα είναι πολύ λεπτό και δεν ήταν. Για να μην αναφέρω ότι δεν είμαι ο πιο ελαφρύς τύπος (90 κιλά), και επιπλέον, είμαι πλευρικός ύπνος. Υποθέτω ότι οφείλεται σε αυτό το σχέδιο θαλάμου. Αποδείχθηκε επίσης πολύ στιβαρό. Η πρώτη χρήση ήταν σε χαμηλούς και χοντρούς θάμνους αφού δεν μπορούσαμε να έχουμε επίπεδο έδαφος, κατά τη διάρκεια της νύχτας ένιωθα τα κλαδιά να σπρώχνονται προς τα μέσα και ήδη αποδεχόμουν το γεγονός ότι σπάσαμε το ματ, αλλά επιβίωσε χωρίς γρατσουνιά. Σχετικά με το R-value, το χρησιμοποίησα στους 0, -3 c και ένιωθα κρύο κάθε τόσο. Ο σάκος αντλίας είναι φοβερός.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Στρώμα κορυφαίας κατηγορίας

-

Ελαφρύ, καλοφτιαγμένο, άνετο & εύκολο να ανατιναχθεί. Αυτό είναι ένα καλά μελετημένο χαλί που ελπίζουμε ότι θα διαρκέσει χρόνια. Μπορείτε να δείτε την ποιότητα στο σχεδιασμό και τη φιλικότητα προς τον χρήστη. Το χρησιμοποιώ για κάμπινγκ και συσκευασία ποδηλάτων και είναι καλά αξίζει το τίμημα που πληρώθηκε νομίζω.5/5.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Άνεση και τεχνολογία

-

Το χαλί είναι υπέροχο, φουσκώνει πολύ εύκολα χάρη στην ενσωματωμένη αντλία και ξεφουσκώνει πολύ εύκολα όταν χρειάζεται. Το χρώμα που λατρεύω! Η τιμή R και το βάρος είναι στην κορυφή, πολύ ικανοποιημένοι με την αγορά

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Πολύ καλά

-

Ποιότητα θάλασσας έως κορυφής και πολλά από τον Trekinn

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Καλό προϊόν

-

προϊόν εξαιρετικής κατασκευής. φως. Το πρότεινα επίσης σε έναν φίλο μου

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Πολύ άνετο

-

Ελαφρύ και πολύ άνετο, ακόμη και ως πλευρικό κρεβάτι.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Ελαφρύ και εύκολο στη χρήση

-

πραγματικά ωραίο προϊόν. Πολύ ελαφρύ και εύκολο να φουσκώσει / ξεφουσκώσει. Φαίνεται επίσης ανθεκτικό (δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα).

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Καλής ποιότητας

-

Το SEA TO SUMMIT έχει εξαιρετικό εφέ υφής, είναι πολύ άνετο για ύπνο, συνιστάται, αξίζει να το αγοράσετε ξανά

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Καλά

-

Ανετος. Γρήγορα φουσκώνοντας. Ελαφρύ.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Υπέροχο, για να δείτε με την πάροδο του χρόνου για δύναμη

-

Γρήγορη παγκόσμια παράδοση ρελέ: παραγγέλθηκε την άφιξη το Σάββατο την Τετάρτη (νοτιοανατολικά της Γαλλίας). Το στρώμα δεν είναι πολύ παχύ, αλλά τα κελιά είναι αρκετά ώστε να μην ακουμπάτε το πάτωμα ακόμη και στο πλάι σας. Για να δείτε εγκαίρως τη σταθερότητα.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Όμορφο άνετο και όχι ακριβό

-

Πολύ καλό στρώμα. Είχα ήδη ένα αλλά όχι απομονωμένο. Συνιστώ να αγοράσετε ένα μονωμένο για πεζοπορία. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει μεγάλη διαφορά στο μέγεθος όταν διπλώνεται μεταξύ του μονωμένου και του μονωμένου χωρίς μόνωση. Ίσως να είχα πάρει το κανονικό μέγεθος ακόμα κι αν παραδεχτώ ότι το μεγάλο μέγεθος είναι πιο άνετο στους ώμους

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Ελαφρύ και συμπαγές

-

Μοιάζει με ένα εξαιρετικό ύπνο! Ανυπομονώ να το δοκιμάσω σε εξωτερικούς χώρους!

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Πολύ καλό με μάνκο

-

Το χαλί είναι εξαιρετικά άνετο, έχει το τέλειο μέγεθος και μπορεί να συσκευαστεί πολύ μικρό - ιδανικό για ταξίδια με μοτοσικλέτα. Το μόνο μειονέκτημα από την πλευρά μου είναι ο όγκος του υλικού κατά τη μετακίνηση στο χαλί.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Ελαφρύ και συμπαγές

-

Τόσο φουσκωμένο και ψέματα τέλεια. Συσκευασμένο, αυτό το χαλί είναι επίσης πολύ συμπαγές. Ιδανικό όταν είμαι στο δρόμο με ποδήλατο.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Καλή σχέση ποιότητας / τιμής.

-

Καλή σχέση ποιότητας / τιμής.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Μεγάλος

-

Ανετος. Γρήγορα φουσκώνοντας. Αρέσει!

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Μπλουζα !

-

Συνιστώ αυτό το προϊόν. Γρήγορος πληθωρισμός, συμπαγής στις μεταφορές

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Καλά

-

Συνιστώ αυτό το προϊόν, το οποίο ανταποκρίνεται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Φανταστικός

-

Έφτασα στην ώρα μου σήμερα, οπότε δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα. Το δοκίμασα στο σπίτι και φαίνεται πολύ άνετο. Πολύ ελαφρύ και πολύ συμπαγές. Η τσάντα αποθήκευσης φουσκώνει πολύ γρήγορα. Ακούγεται υπέροχο προϊόν!

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Εξοχος!

-

Εξαιρετικό στρώμα, άνετο, ελαφρύ, συμπαγές στη μεταφορά

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Το απόλυτο χαλί

-

Είχα ακούσει πολλά για την ποιότητα της μάρκας Sea to Summit και μετά τη δοκιμή αυτών των χαλιών μπορώ να το επιβεβαιώσω. Είναι πραγματικά άνετα, διατηρούν τη θερμότητα του σώματος και προστατεύουν από το κρύο που θα μπορούσε να προέλθει από το έδαφος με μια αξιοσημείωτη μόνωση. Επιπλέον, εξίσου σημαντικό, είναι πολύ ελαφρύ και εξαιρετικά συμπαγές. Αξίζουν την τιμή τους, θα τα αγόραζα αμέσως.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Υπέροχο στρώμα

-

Εξαιρετικά άνετο για το ύψος, ελαφρύ και συμπαγές. Η τσάντα σας επιτρέπει να το αποθηκεύσετε εύκολα και να το φουσκώνετε εξίσου εύκολα.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Τέλειος

-

Ελαφρύ, συμπαγές και άνετο. Φυσικά, πρέπει να λάβετε υπόψη και να τοποθετήσετε ένα μικρό πλαστικό από κάτω με τη μορφή μόνωσης για να αποφύγετε τη φθορά του.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Ελαφρύ και συμπαγές

-

Αυτό το στρώμα είναι πολύ εύκολο να φουσκώσει και είναι πολύ άνετο. Είναι ελαφρύ και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο, αρκετά για να περάσετε όμορφες νύχτες σε εξωτερικούς χώρους!

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Ζαλιστικώς!

-

Εντυπωσιάζει με την ποιότητα και την ευκολία του. Καταλαμβάνει λίγο χώρο, ζεστό! Ένα από τα καλύτερα της αγοράς!

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Υπέροχο χαλί

-

Υπέροχο χαλί! Ήδη παραγγέλνω ένα δεύτερο από το trekkin, ένα για μένα, το δεύτερο για την κοπέλα μου. Η καλύτερη αναλογία βάρους / παραμέτρων / τιμής και ποιότητας. Σας ευχαριστώ!

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Είναι ένα πολύ καλό προϊόν.

-

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα στο στρατόπεδο, οπότε υπάρχουν 4 αστέρια. Το δοκίμασα στο σπίτι και νιώθω πολύ καλό να κοιμηθώ. Είναι ελαφρύ και μικρό, οπότε δεν χρειάζεται να καταλάβετε τη θέση του Zack.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Ελαφρύ και άνετο

-

Πολύ άνετο ακόμη και για πλευρικά κρεβάτια. Γρήγορα φουσκώνοντας. Αρέσει!

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Συμπαγές και ελαφρύ

-

Πήρα μαζί μου ένα χαλί σε ένα ταξίδι με ποδήλατο δύο εβδομάδων. Κοιμήθηκε άνετα. Η πλάτη δεν ήταν κρύα. Η θερμοκρασία το βράδυ ήταν διαφορετική από +6 έως -1. Ο φίλος μου ενοχλήθηκε που όταν αναποδογυρίζεις τρίζει το χαλί. Για μένα δεν είναι κρίσιμο. Είμαι ικανοποιημένος με αυτό το προϊόν. Πολύ εύκολο να φουσκώσει και να το ξαναβάλει στη θήκη.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Ανατροφοδότηση

-

Τέλειο χαλάκι ύπνου, ελαφρύ και ζεστό Το χρησιμοποιώ στις πεζοπορικές μου περιηγήσεις το φθινόπωρο. μόλις 5 αναπνοές και είναι έτοιμο για ύπνο

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Άνετο στρώμα ύπνου

-

Το Sea to Summit δεν αποτυγχάνει ποτέ να εντυπωσιάσει την ποιότητα και το σχεδιασμό τους, έτσι ώστε το μονωμένο στρώμα Ultralight να μην εκπλήσσεται. Πολύ άνετο, εύκολο να φουσκώσει και όταν συνδυάζεται με το Eros Down Pillow, εξαιρετικά άνετο. Ο σάκος της αντλίας αέρα είναι μια εξαιρετική προσθήκη. - και σώζει μια ζαλάδα από το να φουσκώνει μόνο μέσω της μονής κατεύθυνσης βαλβίδας. Καθώς είμαι 188 εκατοστά, αγόρασα το μεγάλο μέγεθος (198 εκατοστά), οπότε πληρώνω μια επιπλέον ποινή βάρους (650 γραμμάρια) από εκείνους που μπορούν να χωρέσουν στο κανονικό ή μικρό μέγεθος, αλλά όταν πρόκειται για κάμπινγκ ένας άνετος ύπνος νύχτας αξίζει τον κόπο.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Υπέροχο προϊόν

-

Ελαφρύ και εύκολο να φουσκώσει .... Πραγματικά άνετο για ένα τόσο χαμηλό προφίλ χαλάκι!

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

υπέροχο χαλί

-

Υπέροχο χαλί για τα λεφτά του! ελαφρύ και αρκετά ζεστό, άνετο, εύκολο στη χρήση. Συνιστώ σε όλους!

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Το lleuger μου λείπει άνετα στον ύπνο.

-

Η παράδοση πραγματοποιεί τα συμφωνημένα τερματικά. Μετά τη δοκιμή, καταβάλλει ψιθυρίσματα σε vibac στους 4 βαθμούς positius, το αποτέλεσμα είναι ευνοϊκό. Molt còmode συμπεριλαμβανομένου dormint de costat. Έχω αποκτήσει το μέγεθος L και αξίζω 1,84μ. Το μόνο αλίευμα είναι ότι είναι πιο σόλο από τις παραδοσιακές μαριγκέζ αλλά αντισταθμίζει και τα δύο.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Πολύ άνετο

-

Το έχω χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με ποδήλατο σε σκηνή 2 εβδομάδων. Το χαλί είναι πολύ άνετο, ζυγίζει λίγο και καταλαμβάνει λίγο χώρο. Κατάφερα να κοιμηθώ στο πλάι μου, στην πλάτη μου και στο στομάχι μου χωρίς πρόβλημα.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

τέλειο χαλάκι

-

Το χαλάκι είναι ελαφρύ, συσκευάζεται σε πολύ μικρό όγκο, βολικό. Ο σάκος περιλαμβάνει αντλία, η οποία είναι πολύ χρήσιμη. Είμαι ευχαριστημένος με τη συμφωνία.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Υπέροχο ματ

-

Δοκίμασα το χαλί απόψε. Είναι εξαιρετικά άνετο, ακόμα και όταν βρίσκεται στο πλευρό σας. Ωστόσο, λίγο θορυβώδες και ολισθηρό κατά τη μετακίνηση. Όταν κάμπινγκ θα τα βάλω στο υπνόσακο. Το βάρος, το μέγεθος της συσκευασίας και η τιμή είναι κορυφαία! Η παράδοση ήταν επίσης γρήγορη.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Ελαφρύ & άνετο

-

Το δοκιμάσαμε στο Tour du Mont Blanc. Ήταν πραγματικά άνετο, εύκολο στη ρύθμιση και αρκετά ελαφρύ για να το φέρει.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

υπέροχο χαλί

-

Φουσκώνει γρήγορα. Και συσκευάζεται συμπαγής

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Καλό προϊόν σε καλή τιμή

-

Πληροί τις απαιτήσεις που αναζητούσατε σε στρώμα, υψηλή τιμή R, ελαφριά και συμπαγής. Δοκιμασμένο στο σπίτι είναι πολύ άνετο και το φουσκώνω, στην περίπτωσή μου, με περίπου δέκα εισπνοές αέρα. Ανυπομονούμε να το κυκλοφορήσουμε στον θάμνο!

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Ελαφρύ και άνετο

-

Πολύ άνετο στρώμα λόγω του βάρους που έχει. Επιτρέπει τη ρύθμιση στην επιθυμητή πίεση και απομονώνει πολύ καλά από το κρύο του εδάφους. Το μόνο αρνητικό σημείο είναι ότι κάνει λίγο θόρυβο όταν κινείστε.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Πολύ καλό χαλί

-

Συμπαγές, βάρος με κάλυμμα και μπαλώματα 513 γραμμάρια, πολύ άνετο.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Ένα ελαφρύ χαλί

-

Πολύ ωραίο χαλάκι. Σούπερ μόνωση διατηρώντας παράλληλα καλό βάρος. Η κανονική έκδοση χωρίς κάλυμμα ζυγίζει μόνο 475g με τιμή R 3.1. Δοκιμασμένο σε χειμερινές συνθήκες. Αμεμπτος.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Καλό χαλάκι

-

Μία από τις καλύτερες επιλογές της μάρκας Sea To Summit. Εύκολη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση, δεν καταλαμβάνει τίποτα και είναι πολύ ελαφρύ.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Θρόισμα και θορυβώδες, διαφορετικά - ένα εξαιρετικό χαλί

-

Αρκετά ελαφρύ και μικρό, με εξαιρετικές τιμές r, αλλά έχετε κατά νου ότι θροΐζει και κάνει πολύ θόρυβο, για πολλούς αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Добротный коврик

-

Чувствуется качество. Материал плотный, лёгкий, приятный на ощупь. Как получил - протестировал дома. За двое суток совсем не сдулся. 185ри росте 185 и весе 95 взял большой. Достаточно места для локтей, коврик достаточно цепкий - не скатываешься и никуда не сползаешь с нег Удобно спать на боку. В комплекте рем.набор и мешок для надувания, который сильно упрощает задачу после длинного поход Про изоляцию пока ничего не скажу - осталось испытать в холодную погоду в горах.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Καλός

-

Πολύ καλό χαλί.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Πολύ άνετο

-

Είναι πολύ άνετο, ο πόνος στο ισχίο που πάντα έπαιζα όταν κοιμόμουν σε ένα απλό στρώμα εξαφανίστηκε, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Για να προσθέσετε μια κόλλα, ανάλογα με το ύφασμα του καλύμματος από το διπλανό που χρησιμοποιείτε, μπορεί να γλιστρήσει λίγο μέχρι να πάρετε τη θέση, είναι απαραίτητο να αναζητήσετε ένα έδαφος όσο το δυνατόν πιο επίπεδο.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Καλός

-

輕量化 的 絕佳 選擇 !!使用 上 也 方便 容易

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Καλό προϊόν

-

Ικανοποιημένος με το προϊόν

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Βρείτε κάτι τέτοιο για να ταξιδέψετε με ποδήλατο.

-

Αυτό που έψαχνα. Άνετο, ελαφρύ και συμπαγές μέγεθος για μεταφορά (αν σας ενδιαφέρει να το αποθηκεύσετε, καταλαμβάνει ακόμη λιγότερο). Δεν είναι όλο το έδαφος · πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν το χρησιμοποιείτε, αλλά ένα πιο ανθεκτικό προϊόν δεν θα έχει πλέον αυτά τα στοιχεία βάρους και διπλωμένο όγκο.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Είναι πολύ καλό

-

Παρά το ελαφρύ και συμπαγές σχήμα, το χαλί είναι πολύ άνετο. Το Sea to Summit διαθέτει επίσης κατάλληλα μαξιλάρια που μπορείτε να εφαρμόσετε μέσω ενός είδους velcro έτσι ώστε να παραμένουν άνετα ενώ κοιμούνται. Πρέπει ακόμα να δοκιμάσω τη μεγάλη τιμή R στην πραγματική ζωή

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Όγκος και βάρος

-

Με ευχάριστη έκπληξη το μέγεθος και το βάρος, τι χρειάζεστε για τσάντες ποδηλάτου. Φοβόμουν ένα δυνατό θρόισμα, με την πρώτη ματιά, όλα δεν είναι τόσο τρομακτικά. Φουσκώνεται σε 8 κύκλους χωρίς να φυσάει στην τσάντα

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Άνετο και ελαφρύ

-

Ευχάριστα έκπληκτος για το συμπαγές μέγεθος του πακέτου. Το stufsack διπλασιάζεται ως μια φουσκωτή τσάντα, λειτουργεί πολύ και γρήγορα, διατηρεί την υγρασία από την αναπνοή έξω από το στρώμα. Πάχος αρκετά για έναν καλό ύπνο, κοιμάμαι πάντα στο πλευρό μου. Δεν υπάρχουν προβλήματα να αγγίζετε το έδαφος. Ποτέ δεν ένιωθε κρύο τη νύχτα (περίπου 5 βαθμούς C).

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Τέλεια!

-

Η καλύτερη αγορά που έκανα τα τελευταία χρόνια. Πολύ άνετο!

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Συστήνω

-

Το ιδανικό προϊόν από την άποψη της τιμής / ποιότητας. Τιμή R: 3.3. Το κάλυμμα είναι μια τσάντα για τον πληθωρισμό. Σε μια σειρά από μπαλώματα. Πολύ ικανοποιημένοι

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

非常棒 的 隔熱 睡墊

-

輕 加上 積積 小, 收到 的 貨品 非常棒

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Απολαύστε

-

Πολύ άνετο μαξιλάρι, συνιστώ. Φουσκωμένο με κάλυμμα. Μεγάλη επιλογή όσον αφορά την τιμή / ποιότητα / r-αξία

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Καλό στρώμα

-

Καλό στρώμα, άνετο, δεν ξεφουσκώνει. Γρήγορα να διογκωθεί με το κάλυμμα αποθήκευσης διπλής λειτουργίας. Εύκολο στην αποθήκευση. Μόνο μειονέκτημα, ο θόρυβος ... αλλά αλλιώς τέλειος. Ακόμη και για αυτό το μικρό ελάττωμα (ο θόρυβος) συστήνω χωρίς δισταγμό! Τέλειο κορυφαίο προϊόν υπηρεσίας trekkinn

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Υπεραφή με τσάντα φουσκώματος

-

Πολύ καλό προϊόν, απαραίτητο για χρήση στο σωστό περιβάλλον. Ιδανικό για πεζοπορία και βραδιές πάνω από 10 μοίρες

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Ικανοποιημένος με το στρώμα μου

-

Συστήνω !!! δοκιμάστε για 2 μήνες σε πεζοπορία, χωρίς ανησυχίες ή αποπληθωρισμό. συνολική άνεση, εύκολο να διογκωθεί με το σύστημα τσάντας αντλίας. μόνο ένας μικρός θόρυβος λόγω του υλικού παράγει άνεση, καλή ποιότητα. Η υπηρεσία και η παράδοση του Trekkinn, τέλεια !!!

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

5

-

Μεγάλη χαλάκι. Μια πεζοπορία στο Kamchatka γύρω από το ηφαίστειο Tolbachik. Τη νύχτα, η θερμοκρασία έπεσε στους + 3-4 βαθμούς. Ο ύπνος ήταν άνετος και ζεστός.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Φοβερο

-

Πολύ άνετο. χρησιμοποιήστε το κάθε κομμάτι

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Άνεση και ελαφρότητα

-

Εξαιρετικό προϊόν, ελαφρύ και συμπαγές. Συνιστάται για εκδρομές πεζοπορίας και όχι για κατασκήνωση.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Τζακ όλων των συναλλαγών

-

καλό darn καλό

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Θάλασσα για την κορυφή υπερυψωμένη μόνωση mat

-

Μεγάλη χαλάκι. Πραγματικά καλή σχέση βάρους / μεγέθους / μόνωσης. Ήμουν μόνο απογοητευμένος από τα έθιμα που έπρεπε να πληρώσω στην Ελβετία. Η τιμή παράδοσης δεν περιλάμβανε αυτές τις τιμές, παρόλο που το κατάστημα αυτό γνωρίζει καλά ότι οι πελάτες θα πρέπει να πληρώσουν. Έτσι κατέληξα να πληρώνω περισσότερο από ένα ελβετικό κατάστημα με κονίαμα :-(.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Πολύ ικανοποιημένοι

-

Μόλις επέστρεψα από μια εκστρατεία στη Ρουμανία. Ήταν εξαιρετικά ευχαριστημένος, οι συνθήκες δεν ήταν πολύ καλές, σχεδόν όλη η διαδρομή έβρεχε, τη νύχτα η θερμοκρασία ήταν περίπου 0. Το χαλί ήταν πολύ ευχαριστημένος, ούτε εγώ ούτε η φίλη μου είχε παγώσει ποτέ, ήταν πολύ άνετο να κοιμηθεί στην πλάτη και την πλευρά μου. Η παράδοση είναι γρήγορη, δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά μετά από περίπου 1-2 εβδομάδες είχα τα χαλιά.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Εξαιρετικό στρώμα

-

Εξαιρετικό ποιοτικό προϊόν, ελαφρύ και άνετο. Σίγουρα αξίζει την τιμή

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Чудовий надувний килимок!

-

Δεν έχει εγγραφεί στο μηχάνημα. Якісний, легкий та компактний. Δεν шумить, коли на ньому лежиш. Ροζμіρ ідуально підійшов, σε 185 εκατοστά βρώμικα κανονικά Λ-κου Pro παραδόσεις. Швидка. Εκδόθηκαν 28 κόκκινα και ένα από τα τρία κομμάτια. Δεν έχετε παραμείνει στη διάθεσή σας στο εσωτερικό του καταστήματος.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Τέλεια

-

Συμπαγές, ελαφρύ και άνετο.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Καλή αναλογία φωτεινότητας / στερεότητας

-

Πολύ καλό στρώμα! Βαρύτερο από τον αγωνιζόμενο νεοειδές xlite αλλά ισχυρότερο, πιο άνετο και ευκολότερο να διογκωθεί / ξεφουσκώσει.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Καλό αυτοκίνητο!

-

Priyshov για 10 ημέρες (vrahovuyuchi Velikodni και χόρτο τραβή ιερό). Πακέτο όλα καλά. Perevіriv φουσκωτά yogo kіlka razіv, οπότε dіійсно tse robshvidko i handy. Φαίνεται τόσο σκιερός. Є tella (από τους συγγραφείς) και το κρύο (χωρίς γράμμα) πλευρά. Στο τηλέφωνο, yak prikolti dolonu, στη συνέχεια, για λίγα δευτερόλεπτα για να ζεσταθεί. Στο κρύο αυτό δεν ταιριάζει. Όσοι δεν είναι τεμπέρεοι άνετοι, δεν νοιάζονται για το φουσκωτό στρώμα, αν το στρώμα διαβάζεται στη ρωσική γλώσσα. Σας συνιστώ!

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Πολύ καλά

-

Γρήγορη και εύκολη παραγγελία

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Прекрасный коврик

-

Λόγοι και компактные коврик, αρκετοί για να φτάσετε και να κερδίσετε το κουπόνι σας, άνετα.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Ένα εξαιρετικό προϊόν

-

Αυτό το στρώμα είναι τόσο ελαφρύ όσο περίμενα. Είναι πολύ άνετο και καλά μονωτικό. Γίνεται πολύ μικρό μετά τη συσκευασία. Είναι ένα μεγάλο ψάθα για τους κάμπινγκ που πρέπει να φέρουν όλα τα εργαλεία τους.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Θάλασσα για την κορυφή υπερυψωμένη μόνωση mat

-

Είναι ένα πολύ καλό προϊόν! Πραγματικά πολύ συμπαγές και ελαφρύ Ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται πολύ καλά Έχω ήδη καταφέρει να ολοκληρώσω τη δοκιμή - εβδομάδα βουνών στη Νορβηγία ... Πολύ ικανοποιημένος!

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Εξαιρετικό προϊόν!

-

Είναι πολύ μικρό και ελαφρύ και με την τσάντα αντλίας που έρχεται με αυτό είναι πολύ εύκολο να φουσκώσει. Άνετο ματ, αλλά δεν το έσυρα ακόμα. Δοκίμασε πολύ σύντομα στο σπίτι. Έτσι θα δούμε τι σκέφτομαι μετά την πεζοπορία μας αυτό το καλοκαίρι. Και μερικές νύχτες σε μια σκηνή. Αλλά τώρα, η πρώτη εντύπωση είναι καλή!

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Μεγάλο χαλί!

-

Παρακολούθησα και διάβασα πολλές κριτικές και σταμάτησα σε αυτή την επιλογή! Μεγάλο χαλί, ζεστό, ελαφρύ και συμπαγές!

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Лучший коврик

-

Λουκάκι για το τέλος της ημέρας - πατήστε, συμπαγής, κουτάβι. Рекомендую

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

πρακτικός

-

εξαιρετικό ματ, ακόμα και όταν κοιμάται στον ώμο, μην αγγίζετε το έδαφος. Είναι λίγο στην άκρη της κλίμακας, αν είστε συνηθισμένοι σε κλασικά στρώματα κάμπινγκ

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Άνετο υπνόσακο

-

Εξαιρετικά εύκολο να διογκωθεί και να ξεφουσκώσει. Πακέτα μικρά και το πιο σημαντικό είναι εξαιρετικά άνετο όσο για μένα! Μεγάλη αναλογία βάρους προς άνεση.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Ένα από τα καλύτερα μαξιλάρια!

-

Το Mat UltraLight είναι εξαιρετικά άνετο για να κοιμάται. Ανθεκτικό, ήσυχο, σταθερό, ζεστό και άνετο. Καταπληκτικό μαξιλάρι για να έχετε στο backcountry.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Εξοχος

-

Πολύ θαυμάσιο Ματ. Το λατρεύω.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Εξαιρετικό στρώμα

-

Καλή αξία για τα χρήματα, ελαφρύ αλλά καλά μονωμένο. Με κράτησε ζεστό ακόμη και κάτω από τις μηδενικές θερμοκρασίες. Η συμπεριλαμβανόμενη τσάντα αντλίας είναι εύκολη στη χρήση. Μόνο το μειονέκτημα είναι ότι τα αιωρούμενα κύτταρα του αέρα πέφτουν επίπεδα όταν καθίσετε στο στρώμα και τα κάνει λίγο άβολα. Όταν ξαπλώνετε στο στρώμα, αυτό το πρόβλημα πηγαίνει μακριά.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Εξαιρετικό στρώμα

-

Καλή αξία για τα χρήματα, ελαφρύ αλλά καλά μονωμένο. Με κράτησε ζεστό ακόμη και κάτω από τις μηδενικές θερμοκρασίες. Μόνο μειονέκτημα είναι ότι η κυψελοειδής σχεδίαση είναι επίπεδη όταν κάθεστε στο στρώμα, όταν ξαπλώνετε αυτό δεν είναι θέμα.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Θάλασσα για την κορυφή υπερυψωμένη μόνωση mat

-

Συμπαγές ματ που μπορεί εύκολα και γρήγορα να διογκωθεί με την παρεχόμενη τσάντα. Είναι επίσης πολύ άνετα!

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Ιδανικό για εξωτερικούς χώρους

-

Το στρώμα είναι πραγματικά συμπαγές αλλά κυρίως πολύ μονωτικό. Ο συντελεστής R του 3.3 σας επιτρέπει να κοιμάστε ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες κάτω από 0 ° C. Είναι άνετο, φουσκώνει χωρίς καθυστέρηση χάρη στον ενσωματωμένο σάκο αντλίας. Πολύ ελαφρύ, εξαιρετικό για πεζοπορία και bivouacs στα βουνά. Προωθήθηκε με πλήρη βαθμολογία!

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Τέλειο ματ ... μόνο αν δεν κάνει θόρυβο.

-

Δεδομένου ότι αυτό το χαλάκι κάνει θορυβώδη ήχο όταν μετακινώ σε αυτό και δεν προτιμώ να το χρησιμοποιήσω αυτό αν οι άλλοι μαζί με μια σκηνή ή οπουδήποτε.Εκτός από αυτό, αυτό είναι ένα τέλειο!

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Μεγάλο προϊόν

-

Μόνο θετικές εντυπώσεις του χαλιού: ελαφρύ, συμπαγές. Είναι εύκολα και γρήγορα φουσκωμένο. Κάτω από το βάρος μου δεν πιέζεται. Κατά την οδήγηση θορύβου δεν είναι σημαντική. Η θερμομόνωση θα είναι επαρκής για την άνοιξη και το φθινόπωρο. Απομένει να ελέγξει την αντοχή του. Είμαι ικανοποιημένος με την αγορά, σας συνιστώ!

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Εξαιρετικό στρώμα

-

Δεν είμαι πραγματικά απογοητευμένος με αυτή την αγορά. Το στρώμα είναι σίγουρα λίγο πιο λεπτό από μερικούς ανταγωνιστές, οπότε όχι απαραίτητα καλό για τους ανθρώπους που είναι πολύ βαρύ αλλά είναι πραγματικά άνετο. Το βάρος παραμένει σωστό και το γεγονός ότι ο "σάκος αντλίας" είναι ενσωματωμένος είναι πραγματικά ένα πλεονέκτημα. Τέλος, είναι πραγματικά ισχυρή (νάυλον 40D) σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές και ακόμα και αν βρεθεί τρυπημένος, συμπεριλαμβάνεται κιτ επισκευής. Το συνιστώ πραγματικά!

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Πω πω αγαπάτε το προϊόν

-

Το έλαβε σε μια πολύ καλή συσκευασία. Το μέγεθος του στρώματος είναι τέλειο. Μπορεί να περιμένετε να το δοκιμάσετε στη νέα μου περιπέτεια.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Μεγάλη απομόνωση

-

Μικρό μέγεθος συσκευασίας, πολύ ελαφρύ, παρά την πρόσθετη μόνωση. Ταιριάζει εξαιρετικά στον σάκο bivouac και μένει εκεί που πρέπει να είναι. TOP !!

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Τιμή / απόδοση θαύμα

-

Ποιοτικά υψηλή ποιότητα, καλό αποτέλεσμα μόνωσης. Μόνο τα φερμουάρ θα πρέπει να λειτουργούν από μέσα.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Κορυφαία προϊόντα

-

Καλό μέγεθος συσκευασίας, ελαφρύ, άνετο και καλά μονωτικό.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Φως και ζεστό

-

Μεγάλη στρώση, είναι ελαφριά, αλλά άνετη και καλά μονωτική και με μέγεθος πρώτης κατηγορίας.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Είναι ελαφρύ και ισχυρό.

-

Η υπνηλία είναι πολύ καλή, είναι ογκώδης κάπως επειδή το μέγεθος είναι L. Το προϊόν που δεν μπορεί να σπάσει είναι το καλύτερο.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

ακούγεται μεγάλη

-

Το προϊόν αυτό φαίνεται πολύ καλά έκανε, ελαφρύ, άνετο, μονωτικό. Στη δοκιμή ένιωσα την ζεστασιά του σώματός μου αντανακλούν και να δημιουργήσει μια ζεστή αίσθηση. 59 δευτερόλεπτα για να φουσκώνουν με θέα στη Θάλασσα στη σύνοδο κορυφής Jet ρεύμα της αντλίας (33 δευτερόλεπτα για να ξεφουσκώσει εντελώς). Επιπλέον, είναι δυνατή η χρήση αυτής της αντλίας ως τσάντα αποθήκευσης, οπότε δεν υπάρχει σπατάλη χώρου και δεν υπάρχει τρόπος να πούμε «καταραμένο όπου είναι;» η μονάδα είναι πολύ συμπαγής. Μίσος για να δοκιμάσετε στο τέλος του Μαρτίου στο στρατόπεδο.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Χαμηλός όγκος και η ποιότητα

-

Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, ο χώρος που καταλαμβάνεται να συσκευαστεί είναι ελάχιστη, και μπορείτε ακόμη και να σώσει τη χειροκίνητη αντλία πληθωρισμού μαζί με το χαλί. Κατά τη χρήση, είναι πολύ άνετο και εύκολο να φουσκώνουν.

Sea to summit UltraLight Μόνωση Ματ

Ultralight μόνωση ματ

-

Πολύ άνετο και ήσυχο και δεν κολλάει. Πολλά ευρύχωρο για τα χέρια στο πλάι, όταν πίσω στον ύπνο και ποτέ δεν πάει μακριά πλευρά μαξιλάρι ύπνου.

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Αξιολόγηση προϊόντος

Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς, η κριτική σας σχετικά με αυτό το προϊόν θα αναθεωρηθεί από τους ειδικούς μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Βεβαιωθείτε ότι η κριτική σας επικεντρώνεται σε αυτό το προϊόν και την εμπειρία σας με αυτό. Αυτό θα βοηθήσει άλλους πελάτες να λάβουν πιο σίγουρες αποφάσεις. Για τυχόν προβλήματα με μια παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους που περιέχονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων μου για τη διαχείριση του ερωτήματός μου ή του αιτήματός μου

Σχετικά προϊόντα

clouse menu Κλείσιμο
up up