Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Ferrino

Ferrino
Over Ferrino
Ferrino is een gerenommeerd Italiaans merk dat sinds de oprichting in 1870 aan de top staat van buitenuitrusting. Met een rijke geschiedenis die meer dan een eeuw teruggaat, heeft Ferrino de grenzen van innovatie en kwaliteit continue verlegd. Ze bieden avonturiers uitzonderlijke producten die hun buitenervaringen verbeteren. Ferrino´s onwankelbare toewijding aan kwaliteit, innovatie en functionaliteit heeft zijn positie als toonaangevend merk in de buitenindustrie versterkt. Of u nu op een spannende backpacktocht gaat, een kamp opzet in de wildernis of stedelijke landschappen verkent, Ferrino's rugzakken, tenten, tassen, jassen en accessoires stellen u in staat om uw buitenpassies na te jagen en onvergetelijke herinneringen mee te maken.
Ferrino-rugzakken vertegenwoordigen de perfecte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en comfort. Met zorgvuldige aandacht voor detail ontworpen, zijn deze rugzakken ontworpen om de barre omstandigheden van elke avontuur te weerstaan. Van lichtgewicht dagrugzakken tot hoogcapaciteit expeditierugzakken, Ferrino biedt een divers assortiment om aan de behoeften van elke buitenliefhebber te voldoen. Ferrino-rugzakken garanderen een optimale gewichtsverdeling, voldoende opbergruimte en een ergonomisch comfort, zodat u met vertrouwen op uw reizen kunt gaan. Wanneer het gaat om kamperen en onderdak, zijn Ferrino-tenten het epitheton van betrouwbaarheid en bescherming. Ontworpen om de barste weersomstandigheden te weerstaan, zijn deze tenten met zorg ontworpen om maximale stabiliteit, duurzaamheid en eenvoudig opzetten te bieden. Of u nu in de bergen kampeert, door de wildernis trekt of op een gezinskamp gaat, Ferrino-tenten bieden een veilig heiligdom voor buitenliefhebbers.
Ferrino-tassen combineren stijl en functionaliteit om veelzijdige oplossingen te bieden voor zowel stedelijke als buitenactiviteiten. Van duurzame reistas tot praktische dagrugzakken, Ferrino-tassen zijn ontworpen om aan de behoeften van moderne ontdekkingsreizigers te voldoen. Deze tassen worden gemaakt met hoogwaardige materialen, waardoor een uitzonderlijke duurzaamheid en weerstand tegen slijtage wordt gegarandeerd. Ferrino-jassen zijn ontworpen om avonturiers te beschermen tegen de elementen, waardoor ze onder alle weersomstandigheden kunnen excelleren. Met behulp van geavanceerde stoffen technologieën bieden deze jassen uitzonderlijke ademend vermogen, waterbestendigheid en isolatie. Van lichtgewicht schalen voor zomerse wandelingen tot geïsoleerde parka´s voor extreme kou, Ferrino-jassen leveren optimale prestaties en comfort. Ontworpen met aandacht voor detail en met een focus op fitness, bieden deze jassen onbeperkte beweging, zodat u uw grenzen kunt verleggen terwijl u beschermd blijft.
Voor buitenliefhebbers die op hun expedities op zoek zijn naar uitzonderlijk comfort, is de Ferrino-mat de ideale keuze. Deze lichtgewicht en compacte slaapmat biedt uitzonderlijke isolatie en ondersteuning, waardoor een rustige nachtrust mogelijk is onder alle omstandigheden. Gemaakt met hoogwaardige materialen en met een innovatief zelfopblazend ontwerp, is de Ferrino Air Lite Mat een betrouwbare metgezel voor backpackers, hikers en kampeerders. Ferrino Outdoor staat voor het commitment van het merk om complete oplossingen te bieden aan buitenliefhebbers. Met een breed scala aan producten zoals rugzakken, tenten, tassen, jassen en slaapmatten biedt Ferrino alles wat u nodig heeft voor onvergetelijke avonturen. Van beginnende ontdekkingsreizigers tot ervaren avonturiers, Ferrino Outdoor stelt individuen in staat om met betrouwbare en innovatieve uitrusting de grote buitenwereld te omarmen.