Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Garmin

Garmin
Over Garmin
Garmin, een pioniersmerk dat in 1989 is opgericht, is synoniem geworden met innovatie en uitmuntendheid op het gebied van navigatie en outdoor technologie. Met een onverzettelijke toewijding aan precisie, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijke ontwerpen stelt Garmin individuen in staat om de wereld om hen heen te verkennen, te navigeren en te veroveren. Van cutting-edge GPS-apparaten tot geavanceerde smartwatches biedt Garmin een uitgebreid assortiment producten dat speciaal is gemaakt voor outdoor-enthousiastelingen en atleten. Garmin´s onwankelbare toewijding aan innovatie en betrouwbaarheid heeft de positie van het merk als leidend merk in de navigatie- en outdoortechnologie-industrie versterkt. Met hun assortiment aan horloges, GPS-apparaten en smartwatches stelt Garmin individuen in staat om hun grenzen te verleggen, nieuwe horizonnen te verkennen en het meeste uit hun outdoor-avonturen te halen, terwijl ze tegelijkertijd verbonden, geïnformeerd en geïnspireerd blijven.

Ervaar elke dag de kracht van Garmin!

Garmin-horloges zijn de ultieme metgezel voor fitnessenthousiastelingen, atleten en avonturiers. Vol met functies zoals hartslagmonitoring, GPS-tracking en activiteitstracking, bieden deze horloges realtime gegevens en inzichten om uw prestaties te optimaliseren. Garmin-horloges bieden nauwkeurige metrics, geavanceerde trainingsmodi en intuïtieve interfaces om u gemotiveerd en op het juiste spoor te houden met betrekking tot uw doelen. De Garmin Instinct is een robuust en duurzaam GPS-smartwatch gebouwd om de strengste outdoorcondities te weerstaan. Met een robuust ontwerp, geavanceerde GPS-functionaliteit en een reeks outdoor-specifieke functies is de Instinct speciaal gemaakt voor avonturiers. Het biedt geavanceerde navigatie-, activiteits- en gezondheidsmonitoringsmogelijkheden, waardoor het een betrouwbare metgezel wordt voor wandelen, klimmen en meervoudige sportactiviteiten.
Garmin GPS-apparaten revolutioneren navigatie door nauwkeurige en betrouwbare locatiegegevens te bieden, of u nu op het land, op zee of in de lucht bent. Met sterke satellietontvangst en geavanceerde mappingmogelijkheden zorgen Garmin GPS-apparaten ervoor dat u nooit uw weg kwijtraakt. Van handzame apparaten voor outdooractiviteiten tot geïntegreerde systemen voor auto's en luchtvaart, bieden Garmin GPS-apparaten stap-voor-stap-instructies, aanpasbare routes en uitgebreide mappinggegevens om uw verkenning te verbeteren en uw veiligheid te garanderen. Garmin-draagbare GPS-eenheden zijn ontworpen voor avonturiers onderweg. Compact, robuust en vol met functies, deze apparaten bieden de perfecte combinatie van gemak en betrouwbaarheid. Met topografische kaarten, waypoint-navigatie en geocaching-mogelijkheden stellen deze eenheden enthousiastelingen in staat om zelfvertrouwen te krijgen.
De Garmin Fenix-serie stelt de top van prestaties en veelzijdigheid in GPS-smartwatches voor. Ontworpen voor outdoor-enthousiastelingen en professionele atleten, combineren Fenix-horloges robuuste duurzaamheid met geavanceerde functies. De Garmin Forerunner-serie is afgestemd op lopers van elk niveau en biedt geavanceerde functies om de prestaties te optimaliseren en de vooruitgang te volgen. Met ingebouwde GPS, hartslagmonitoring en trainingsmetrics bieden Forerunner-horloges realtime inzichten om uw loop-efficiëntie en techniek te verbeteren.
Garmin smartwatches integreren op slimme wijze geavanceerde technologie met gladde designs, waardoor de kloof wordt overbrugd tussen mode en functionaliteit. Met aanpasbare horlogegezichten, uitwisselbare bandjes en een lange levensduur van de batterij, Garmin smartwatches zorgen zowel voor uw stijlvoorkeuren als voor uw actieve levensstijl, zodat u verbonden blijft en gemotiveerd wordt tijdens uw dag. Van GPS-draagbare apparaten tot robuuste smartwatches, het merk stelt u voorziet u van de benodigde functies zoals weerupdates, topografische kaarten en kompassen, waardoor u vertrouwen krijgt om te navigeren en van de geweldige service van Garmin te genieten voor outdooractiviteiten.