Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Gregory

Gregory
Over Gregory
Gregory is een gerenommeerde buitensportwinkel die gespecialiseerd is in het maken van topkwaliteit rugzakken en uitrusting voor buitensporters. Met een engagement voor innovatie, functionaliteit en duurzaamheid is Gregory een vertrouwde naam geworden onder wandelaars, trekkers en bergbeklimmers over de hele wereld. Of je nu op een daghike gaat, een meerdaagse trektocht doet of een uitdagende bergtocht onderneemt, Gregory-rugzakken bieden uitzonderlijk comfort, organisatie en prestaties, waardoor je goed bent uitgerust voor elk avontuur. Gregory is in 1977 opgericht door Wayne Gregory, een gepassioneerde buitensporter met een visie om rugzakken te ontwikkelen die de industrie zouden revolutioneren. Zijn engagement voor designexcellence en uitgebreide veldtesten resulteerden in de ontwikkeling van baanbrekende rugzaktechnologieën, waardoor Gregory een solide reputatie heeft verworven onder buitensporters.
In de loop der jaren is het merk op de voorgrond gebleven van innovatie, waarbij de grenzen van rugzakontwerp en functionaliteit voortdurend worden verlegd. Gregory bij Trekkinn heeft zichzelf gevestigd als een toonaangevend merk in de buitensportindustrie. Met hun engagement voor innovatie, functionaliteit en duurzaamheid, Gregory-rugzakken voldoen aan de diverse behoeften van buitensporters, waardoor ze met vertrouwen en gemak onvergetelijke avonturen kunnen aangaan.

Gregory biedt de beste collectie rugzakken

Gregory biedt een breed scala aan tassen om aan diverse buitenbehoeften te voldoen. Elke Gregory-tas is met uiterste aandacht voor detail vervaardigd, met behulp van hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken. Van dagrugzakken tot rugzakken voor expedities, Gregory-tassen hebben ergonoom ontwerpen, verstelbare ophangsystemen en ruime opslagmogelijkheden. Een Gregory-rugzak vormt de perfecte balans tussen comfort en functionaliteit. Met innovatieve functies zoals gewatteerde schouderbanden, verstelbare heupriemen en geventileerde rugpaneel, Gregory-rugzakken zorgen voor een optimale gewichtsverdeling en ventilatie, waardoor vermoeidheid bij lange trektochten wordt verminderd.
Gespecialiseerd voor wandelliefhebbers, Gregory-wandelrugzakken bieden superieure prestaties en betrouwbaarheid op de paden. Deze rugzakken zijn ontworpen om uitstekende ladeondersteuning, gewichtsverdeling en stabiliteit te bieden, waardoor je met vertrouwen ruwe terrains kunt aanpakken. Ze zijn uitgerust met gespecialiseerde functies zoals compatibiliteit met hydratatiereservoirs, bevestigingsmogelijkheden voor wandelstokken en regenkappen. Deze rugzakken zijn ergonoom ontworpen om een optimale pasvorm en comfort te bieden, rekening houdend met de verschillende lichaamsvormen en proporties. Gregory-wandelrugzakken voor mannen en vrouwen houden het engagement van het merk voor duurzaamheid, functionaliteit en prestaties in stand, waardoor een aangename en probleemloze wandelervaring wordt gegarandeerd voor iedereen.
Wanneer je je waagt in de uitdagende wereld van bergbeklimmen, zijn Gregory-bergrugzakken de ultieme keuze. Met robuuste materialen, versterkte constructie en gespecialiseerde bergbeklimfuncties zoals ijsbijlbuizens en klimschaatsbevestigingen, leveren Gregory-bergrugzakken de betrouwbaarheid en prestaties die nodig zijn voor alpine expedities. Voor fanatieke trekkers die zoeken naar duurzaamheid en veelzijdigheid, zijn Gregory-trekkingrugzakken ontworpen om lange reizen en zware lasten comfortabel te dragen. Deze rugzakken zijn uitgerust met verstelbare ophangsystemen, laststabilisatoren en aanpasbare pasvormopties, waardoor je de rugzak kunt aanpassen aan je specifieke behoeften.