up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Wat voor soort wandelaccessoires heb ik nodig

Kledingaccessoires

De kledingaccessoires zijn de stukken die worden gebruikt om, in een ondergeschikte modus, bij te dragen aan de outfit. Kledingaccessoires hebben de voorkeur om het uiterlijk van de gebruiker precies aan te vullen. Kledingaccessoires zijn verkrijgbaar bij merken als Arcteryx , Salewa , Haglöfs , CMP , Black Diamond .

Riemen

De riemen zijn de rekbare riem of band, meestal gemaakt van leer, plastic of stroperige stof. Riemen zijn rond of in de buurt van het middel gewikkeld. De uiteinden van een riem zijn open en een klem zet de riem in een ring door het ene uiteinde aan het andere uiteinde van de riem te binden.

Wandelriemen

De wandelriemen zijn een belangrijk onderdeel van de wandeluitrusting. De goede wandelgordels zijn meer dan een accessoire, ze kunnen zoveel meer doen dan een broek omhoog houden.

Berggordels

Berggordels zijn de uitrusting die wordt gebruikt om te dragen tijdens bergbeklimmen. Het zou over de taille moeten passen. Berggordels zitten zo strak dat u ze niet naar beneden kunt trekken. De sluiting van de gesp is halverwege de spanwijdte en niet aan elk uiteinde maximaal.

Stedelijke gordels

De Urban gordels zijn flexibele gordels die met je meebewegen. Het heeft een fascinerende klem die voor je beweegt. Stedelijke riemen voegen een verfijnde afwerking toe aan uw algehele look. Vaak gemaakt van hoogwaardig materiaal en licht in gewicht. Hun totale lengte is ongeveer 40 inch, maar sommige stadsriemen variëren binnen 30 34 inch.


clouse menu Afronden