up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Heren Kleding

Onderkleding - Product Type: T-Shirts

()
load

Hoe basislagen kiezen?

Basislagen

De basislagen zijn de laag die het dichtst bij uw huid zit en zouden gedurende uw dag als een permanente tweede huid moeten fungeren. Basislagen zorgen voor warmte tijdens het vasthouden en drogen van je zweet om je warm en gemakkelijk vast te houden. U kunt basislagen kopen van Arcteryx , Salomon , Columbia , Haglöfs , The North Face .

Boxers broek

Boxers nemen de beste plaats in omdat ze op korte broeken lijken. Boxers hebben luchtzakken die vergelijkbaar zijn met die van korte broeken. Als u ze draagt, beschermt u uw binnenkant van de dijen tegen de kou. Ze wikkelen je een minuut langer in dan een briefing.

Heren slips

Slips zijn een soort kort, nauwsluitend ondergoed en badkleding, waar bezwaar wordt gemaakt tegen technieken waarbij materiaal langs de dijen wordt verlengd. Slips hebben verschillende modes, normaal gesproken met een tailleband die is vastgemaakt aan een stof die langs het bekken naar het kruis en de billen valt.

Broek

Een broek is een kledingstuk dat wordt gedragen vanaf de taille tot aan de enkelbeenderen, waarbij beide benen afzonderlijk worden gewikkeld. Broeken worden nu beschouwd als een item van stijl en mode.

Panty

Panty´s zijn over het algemeen het nauwsluitende kledingstuk dat het lichaam van de taille tot de teen bedekt. Ze kunnen variëren van bijna doorzichtig tot volledig ondoorzichtig. Panty´s kunnen in een verscheidenheid aan kleding, ontwerpen en modes verkrijgbaar zijn, hoewel ze normaal gesproken op voet zitten en onder sommige broeken worden gedragen.

Tips om basislagen te kiezen

U heeft drie belangrijke zorgen bij het kiezen van een basislaag:
1. Materiaal: stof is uw meest prominente keuze. Of je nu voor een synthetische of een echte gaat, je moet het goed controleren.
2. Gewicht: Kies een lichtgewicht basislaag met meer stroperig materiaal, omdat het een beetje extra warmte geeft.
3. Pasvorm: Een vochtafvoerende stof moet onmiddellijk in contact komen met uw huid om u warm te houden, dus u heeft een goede pasvorm nodig.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden