Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Kampeerstoves

()

Sorteren

Hoe kies je het beste kookgerei voor op de camping?

Camping kookgerei

Kookgerei, kommen, potten en borden voor de camping bestemd voor camping kookgerei en serviesgoed zijn gemaakt om te reizen. Ze zijn meestal voorzien van lichtgewicht zaken en bevatten multifunctionele onderdelen. Kampeerkookgerei kan ook voorkomen met geïsoleerde, opklapbare houders of afneembare handvatten om ze te dragen. In het ideale geval zijn ze compact, gemakkelijk in te pakken en te wassen, en stevig genoeg om te overleven in verschillende weersomstandigheden

Camping kooksets

Verschillende bedrijven maken kampeerkooksets die speciaal zijn gemaakt om te voldoen aan de eisen van diverse groepen, van alleenstaande kampeerders tot een gezin. Veel kooksets voor op de camping hebben een deksel dat geschikt is voor twee containers of dat ook dienst doet als bord, braadpan, zeef of snijplank. Sommige pannensets zijn inclusief borden en bestek. Camping kookgerei sets zijn meestal gemaakt van aluminium, roestvrij staal, titanium en gietijzer.

Camping waterkoker

Zoet water is erg belangrijk bij het kamperen, omdat het je de kracht geeft om van je reis te genieten. Je hebt een campingketel nodig om water te koken om alle bacteriën te zuiveren. En als je een thee of koffieliefhebber bent of graag warm water drinkt, kun je een campingwaterkoker meenemen samen met andere kampeerbenodigdheden. Kampeerketels zijn duurzaam en licht van gewicht, wat aangeeft dat ze comfortabel te dragen zijn en erg handig kunnen zijn tijdens je kampeertrips.

Kookgerei accessoires

Kookgerei voor de camping omvat braadpannen, messen, maatlepels, maatbekers, houten lepels, dunschiller, visdraaier, garde en tang. Deze kookaccessoires zijn verkrijgbaar bij merken als Salewa , Sea to Summit , Regatta , Ferrino , Trespass .


top