up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Klimuitrusting

Harnassen - Leeftijd: Volwassen

()
load

Hoe kies je de beste klimgordels voor jou?

Als je een beginner bent in de klimsport, is je eerste stap om de anatomie van klimharnassen te begrijpen voordat je bepaalt welke je moet kiezen. Een harnas heeft de volgende onderdelen; Tailleriem, gespen, beenlussen, uitrustingslussen, treklus, zekeringslus, vastbindpunten en stijg /elastische banden.

Soorten harnassen


Harnassen zijn ontworpen voor bepaalde klimstijlen. Hieronder volgen de weinige veel voorkomende en meest populaire soorten harnassen, kijk eens;

1. Sport/gym harnassen
Ze zijn ultralicht en geschikt voor indoor gyms en buitensporten.

2. Traditionele harnassen
Traditioneel klimmen vereist meer klimuitrusting dan sportklimmen. Trad harnassen zijn daardoor licht en comfortabel. Ze hebben een extra dikke en duurzame vulling.

3. IJs en gemengde harnassen
Ze zijn ontworpen om de barre winterse omstandigheden het hoofd te bieden.

4. Harnassen voor alpinisme/alpinisme
Bergklimharnassen zijn lichtgewicht, gemakkelijk aan en uit te trekken en verstelbare beenlussen.

Net als andere klimuitrustingen zijn harnassen ontworpen en ontwikkeld voor veiligheidsdoeleinden. Een harnas moet voldoen aan strikte kwaliteitsnormen om de veiligheid van de klimmers te garanderen. Veiligheidsharnassen voor klimmen worden gecategoriseerd en geïdentificeerd aan de hand van hun gebruik en vormen. Petzl , Salewa , Black Diamond en Grivel ontwerpen en produceren een breed scala aan klimgordels voor dames, klimgordels voor heren en klimgordels voor kinderen. Kies daarom, afhankelijk van uw klimstijl en behoefte, de harnassen om te genieten van een veilige klimervaring!

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden