up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Verkopersinformatie

Verkocht en verzonden door

Bestelling geretourneerd

Leatherman Free K2 Multi-Gereedschap

Leatherman Free K2 Multi-Gereedschap

plus
Leatherman

Leatherman Free K2 Multi-Gereedschap

Product beschrijving Leatherman Free K2 Multi-Gereedschap

Lichtgewicht en draagbaar, de FREE K2 verpakt essentiële, alledaagse gereedschappen in een opvouwbaar zakmes. Met een blad van 3,3 inch en zeven extra gereedschappen, waaronder een wrikgereedschap en een kruiskopschroevendraaier, is de K2 multifunctioneel opnieuw gedefinieerd. Elk werktuig is gehuisvest aan de buitenkant van een ergonomisch verfijnde aluminium behuizing voor gemakkelijke toegang, zodat u nooit in de war raakt.


Kenmerken:

Magnetisch openen en sluiten:
Het revolutionaire magnetische vergrendelingssysteem van Leatherman FREE biedt vlotte, snelle toegang tot gereedschap, zodat u jarenlang met snelheid en vertrouwen kunt werken.

Frustratie gratis tooltoegang:
Elke feature van FREE is aan de buitenkant toegankelijk, waardoor je tools gemakkelijk met één hand kunt openen.

Met één hand bedienbare functies:
Elke functie op deze tool kan met één hand worden geopend en bediend. Dit stelt de gebruiker in staat om de andere hand vrij te houden voor situaties die multi-tasking of een vrije hand vereisen.

Alle vergrendelingsfuncties:
Alle vergrendelingsfuncties zorgen ervoor dat elk gereedschap en mes op de handgreep, met uitzondering van de tangkop, op zijn plaats wordt vergrendeld. Merk op dat de Crunch; bevat echter zowel alle vergrendelingsgereedschappen als een tangkop. Het volledig vergrendelende ontwerp stelt de gebruiker in staat om individuele gereedschappen veilig en effectief te bedienen. Door ze op hun plaats te vergrendelen wanneer ze volledig open zijn, kan de gebruiker druk uitoefenen op het werktuig terwijl hij de klus veilig voltooit, voordat hij het gereedschap handmatig ontgrendelt om het op te bergen.

Afneembare zakclip


Specificaties:

Gesloten lengte: 4,5 inch | 11,5 cm
Lemmetlengte: 3,3 inch | 8,4 Cm
Gewicht: 4,9 oz | 138,9 g
Breedte: 1,3 In | 3,2 cm
Hoogte: 1,3 in | 3,2 cm
Totale dikte: 0,61 in | 1,6 cm

Materialen:
420hc roestvrij staal

Gereedschap inbegrepen:
420HC mes
Gereedschap wrikken
Pakketopener
Priem
Flesopener
Phillips-schroevendraaier
Middelgrote schroevendraaier
Extra kleine schroevendraaierOp dit moment, is Leatherman Free K2 Multi-Gereedschap voor de beste prijs beschikbaar en is perfect voor uw activiteiten. Bij trekkinn, kunt u andere producten vinden in onze Kamperen catalogus en in de Gereedschap en messen categorie. Wij hebben een variëteit aan Gereedschap en messen die in uw behoeftes past en uw inspireren om nog meer te sporten in uw dagelijkse routine.

Functies Leatherman Free K2 Multi-Gereedschap

Kleur
Blauw
Zilver
Product Type
Multi-gereedschap

Schrijf een beoordeling en verdien CoINNs coinns

Schrijf een beoordeling

U moet inloggen op uw account om een beoordeling te schrijven.

Aanmelden

Schrijf een recensie over dit product

Productcijfer

Uw feedback is belangrijk voor ons, uw review over dit product wordt door onze experts herzien en binnen 5 werkdagen gepubliceerd. Zorg ervoor dat uw recensie gericht is op dit product en uw ervaring ermee, dit zal andere klanten helpen om zelfverzekerder beslissingen te nemen. Neem voor problemen met een bestelling contact met ons op.

Ik heb de voorwaarden in het Privacy Policy gelezen en aanvaard over de verwerking van mijn gegevens om mijn vraag of verzoek te beheren

clouse menu Afronden
up up