up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Mountain Hardwear

MANNEN

MANNEN

VROUW

VROUW

Jassen

Jassen

SLAAPZAKKEN

SLAAPZAKKEN

RUGZAKKEN

RUGZAKKEN

TENTEN

TENTEN

Categorieën

Dames Kleding

Heren Kleding

Rugzakken En Koffers

Slaapzakken

Tenten

Alles( Mountain Hardwear )

Mountain hardwear

Mountain Hardwear is een Amerikaans merk dat technische producten ontwerpt voor bergliefhebbers. Mountain Hardwear is gemaakt met het doel om kwaliteitsuitrusting en kleding aan te bieden en biedt je wat je nodig hebt om allerlei soorten buitenactiviteiten te beoefenen en ten volle van de sport te genieten.
Mountain Hardwear, bekend bij bergbeklimmers, produceert de meest technische 4 seizoenen tent op de markt. Het valt ook op door zijn donzen slaapzakken die tot 29 graden kunnen weerstaan.
Sinds de oprichting in 1993 blijft Mountain Hardwear jaar na jaar innoveren. De bekendste synthetische slaapzak, de Lamina, is een van de lichtste die momenteel op de markt is.
Naast tenten en slaapzakken is Mountain Hardwear ook populair vanwege de technische uitrusting: donsjassen, waterdichte jassen, mountain polar ... Op deze manier wordt het merk herkend door mensen die bergbeklimmen, klimmen en wandelen beoefenen, maar ook door iedereen degenen die graag in de natuur zijn.

clouse menu Afronden