Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Odlo

Odlo
Over Odlo
Odlo is een gerenommeerd Zwitsers merk dat sinds zijn oprichting in 1946 de wereld van prestatiekleding heeft geëvolueerd. Met een rijke erfenis en onwankelbare toewijding aan kwaliteit is Odlo een vertrouwd merk geworden onder atleten, buitensporters en actieve personen die op zoek zijn naar superieur comfort, functionaliteit en stijl. Door het combineren van de nieuwste technologie met een passie voor innovatie heeft Odlo de grenzen van performance-wear steeds verder verlegd om uitzonderlijke producten te leveren die de ervaring van de gebruiker bij elke activiteit verbeteren. Je vindt al Odlo-producten bij Trekkinn.

Odlo heeft zichzelf als wereldleider in prestatiekleding gevestigd door voortdurend de grenzen van innovatie en technologie te verleggen. Met een erfenis die teruggaat tot 1946, blijft Odlo toegewijd om kleding van topkwaliteit te leveren die de prestaties en het comfort van atleten en actieve personen verbetert. Of het nu gaat om basislagen, poloshirts, jassen of gespecialiseerde collecties zoals Active Warm, Odlo´s producten getuigen van hun toewijding aan uitmuntendheid in elk detail.

Odlo innovatie in prestatiekleding sinds 1946

Het merk biedt een brede selectie Odlo-kleding ontworpen om de prestaties te optimaliseren en ongeëvenaard comfort te bieden. Hun uitgebreide collectie omvat basislagen, poloshirts, jassen en meer, elk met precisie en geavanceerde materialen vervaardigd. De Odlo-basislaag is een ware hoeksteen van hun productlijn. Gemaakt van hoogwaardige, vochtafvoerende stoffen, Odlo-basislagen excelleren in het reguleren van de lichaamstemperatuur en het drooghouden van de drager tijdens intensieve fysieke activiteiten. Of je nu skiën op een berg of hardlopen, Odlo-basislagen bieden optimale warmte en ademend vermogen.
Odlo-poloshirts mengen perfect stijl en functionaliteit. Gemaakt van licht en ademend materiaal, ze bieden een perfecte balans tussen casual elegantie en actieve prestatie. Met hun vochtafvoerende eigenschappen en comfortabele pasvorm, zijn Odlo-poloshirts ideaal voor zowel sportieve activiteiten als dagelijks dragen. Odlo-jassen zijn ontworpen om de hardste weersomstandigheden te weerstaan terwijl het maximale comfort wordt gewaarborgd. Gebouwd met geavanceerde isolatie en weerbestendige materialen, bieden deze jassen uitstekende bescherming tegen wind, regen en sneeuw. Of je nu de buitenlucht verkent of pendelt in de stad, Odlo-jassen bieden onverslaanbare prestaties en stijl.
Odlo´s Active Warm-collectie is gericht op degenen die op zoek zijn naar hoogwaardige kleding voor koudweeractiviteiten. Deze reeks heeft thermisch efficiënte kledingstukken die de warmte behouden terwijl ze efficiënt vocht afvoeren. De Active Warm-lijn omvat basislagen, mid-lagen en buitenkleding, allemaal vervaardigd om je warm en comfortabel te houden in extreme omstandigheden. Odlo biedt een gevarieerde selectie kleding die speciaal gesneden is voor mannen en vrouwen. Odlo mannen en vrouwen lijnen omvatten een breed scala aan maten, stijlen en ontwerpen om aan individuele voorkeuren te voldoen. Met aandacht voor de anatomische pasvorm en innovatieve functies, zorgt Odlo ervoor dat elk kledingstuk uitzonderlijke prestaties en comfort biedt, waardoor zowel mannen als vrouwen kunnen excelleren in hun gekozen activiteiten.