Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Salewa

Salewa
Over Salewa
Heb je de liefde voor trekken en voel je je thuis terwijl je in de bergen wandelt? Als je de toppen van de bergen wilt bereiken door je bergsportuitrusting te verbeteren, is Salewa de beste optie voor jou. Salewa werd in 1935 opgericht, en de oprichter was Josef Liebhart. Het werd gestart in de stad München, Bolzano. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot 's werelds toonaangevende fabrikant van berguitrusting. Het merk combineerde traditionele materialen met een modern tintje om nieuwe innovatieve producten te maken. Zo combineert het oude stijlen met geavanceerde functies sporen van Salewa over de hele wereld.
Salewa is sterk geïnspireerd op de evolutie van bergbeklimmen en wil de beste producten maken voor bergsporten. Hiervoor lanceerde het merk een uitgebreid assortiment aan alle soorten producten voor bergsporten. Iedereen weet dat bergbeklimmen specifieke uitrusting en een heleboel bijzondere producten nodig heeft, en Salewa biedt al het materiaal met de beste kwaliteit om je droom om de toppen te bereiken waar te maken. Salewa heeft een duidelijk doel en esthetiek om de prestaties van enthousiastelingen van elke bergsport te verbeteren. De dragers van dit merk zijn liefhebbers van bergen met een modern denken.

Salewa is de perfecte keuze voor bergbeklimmen

Salewa ontwikkelt een relatie tussen bergen en enthousiastelingen door hoogwaardige en goed functionerende producten te produceren. Salewa hiking uitrusting introduceert een breed scala aan kleding, schoeisel en andere benodigdheden. U kunt elk Salewa-product dat nodig is om bergbeklimmen te beoefenen vinden op Trekkinn. De Salewa-jas is het beste voor bescherming met zijn waterafstotende materiaal. Het is warm en functioneel, met veel buiten- en binnenzakken om je spullen veilig te houden. Voor extra koud weer biedt de Salewa-jas u genoeg warmte om u te helpen zich te ontspannen in het extreme milieu.
Salewa-schoenen zijn ontworpen om de voeten voldoende ondersteuning en maximale grip te bieden tijdens het klimmen in de bergen. Als je van bergen houdt, zijn Salewa-laarzen de meest geschikte om dat ultieme gevoel te bereiken zonder je zorgen te maken over enig probleem. Deze laarzen kunnen je helpen om de top van steile en ruwe bergen zonder moeite te bereiken. Salewa-wandelstapschoenen zijn ongetwijfeld de beste, omdat ze volledige ondersteuning en grip bieden en elke test doorstaan. Ze zijn ook erg licht, en het superluchtige mesh-materiaal maakt ze ademend en superduurzaam voor elke bergsport.
Salewa-rugzakken zijn ook essentieel vanwege hun multi-pocket-systeem om het gewicht gelijkmatig te verdelen, en de brede schouderbanden bieden goede ondersteuning aan de schouders. Salewa-tenten zijn superlicht en beschermen je tegen extreme weersomstandigheden. Door de hoge kwaliteit en innovatieve functies van de tenten, kan iedereen het meeste uit de bergen halen zonder zich zorgen te maken over het buiten blijven in het strenge klimaat.