Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Salomon

Salomon
Over Salomon
Salomon is een Frans bedrijf en het hoofdkantoor is gevestigd in Annecy. Het werd voor het eerst in de branche geïntroduceerd in 1947. Salomon heeft veel verschillende soorten sportkleding beschikbaar. Een van deze brede assortimenten sportkleding is het trekkingassortiment. Je vindt alles wat je nodig hebt voor Salomon-wandelingen bij Trekkinn. Salomon-wandelschoenen zijn perfect voor hun ontwerp en comfort omdat ze eenvoudig, gemakkelijk te strikken en superlicht zijn. Ze maken wandelen, rennen of wandelen een fluitje van een cent dankzij hun duurzaamheid, comfort en stevigheid die nodig zijn om de klus efficiënt te klaren.
Salomon hardloopschoenen voor heren en dames kunnen dankzij hun unieke ontwerp een perfecte optie zijn voor hardlopen op verschillende ondergronden, zoals modderig, glad, rotsachtig of zelfs steil. Ook andere soorten schoeisel zoals Salomon-laarzen, waterschoenen en sandalen vind je bij Trekkinn.

Waarom Salomon-schoenen goed zijn voor alle sporten

Salomon staat bekend om het beste assortiment schoenen, of het nu gaat om hardlopen, wandelen, wintersport of dagelijks gebruik. Daarom is het een van de beste merken voor het hebben van `s werelds favoriete schoenen, en ze verdienen deze rang.Het dikke silhouet van de laarzen is tegenwoordig in de mode. De schoenen zijn zeer duurzaam omdat ze je in staat stellen om snel over moeilijk terrein te bewegen.
Een andere geweldige release van dit merk is de Salomon Speed cross , geïnspireerd door de lokale races rond Annecy, Frankrijk. Met hun geweldige innovatieve en buitengewone ontwerp brachten ze een revolutie teweeg in schoenontwerpen. Deze zijn speciaal gemaakt om snel te kunnen hardlopen zonder pijnlijke voeten te krijgen van obstakels en zorgen voor stabiliteit tijdens het lopen op natte rotsen en hardlopen op modderige paden.
Salomon lanceert zijn nieuwe schoenen die zullen worden gemaakt van een enkel materiaal genaamd thermoplastisch polyurethaan, dat perfect is om hardloopschoenen lichtgewicht en duurzaam te maken. Een noodzakelijk kenmerk van dit plastic materiaal is dat het bij verhitting in elke gewenste vorm kan worden gebracht. Naast de Salomon-schoenen voor heren en dames biedt het merk andere uitrusting die je nodig hebt tijdens je excursies. Pak rugzakken en heuptasjes om je spullen veilig te houden, terwijl het Salomon-drinkvest en een waterfles je de hele dag door gehydrateerd houden tijdens je wandeling, hardlooptocht of trektocht.Dus of je nu een professionele atleet bent of voor het eerst wilt wandelen, zorg ervoor dat je Salomon kiest om je reis blindelings onvergetelijk te maken.