Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Ternua

Ternua
Over Ternua
Ternua is een pionierend merk voor outdoor kleding dat de geest van avontuur verenigt met een sterke toewijding aan duurzaamheid. In 1994 opgericht in het Baskenland van Spanje, kwam het bedrijf voort uit de passie van een groep bergbeklimmers en natuurliefhebbers die hoogwaardige kleding wilden creëren die het milieu respecteert. Ternua's kernfilosofie draait om het idee dat exploratie en milieubewustzijn harmonieus samen kunnen bestaan, waardoor een betere toekomst mogelijk wordt voor outdoorliefhebbers en onze planeet. Aangedreven door een diep verankerde verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van de natuur neemt Ternua een holistische benadering van duurzaamheid in de hele supply chain. De naam van het merk zelf, Ternua, betekent "land" in het Baskisch, wat weerspiegelt de band en het commitment van het merk met de aarde.
Vanaf het zoeken naar milieuvriendelijke materialen tot het promoten van eerlijke arbeidspraktijken, Ternua streeft ernaar om haar ecologische voetafdruk te verminderen en positief bij te dragen aan de gemeenschappen waarmee het samenwerkt. Ternua staat als een vuurtoren van duurzame innovatie in de outdoor apparel industrie. Door het combineren van uitstekende functionaliteit met een onwankelbare toewijding aan milieubescherming, geeft het merk avonturiers de kracht om verantwoordelijk de wereld te verkennen en een positieve invloed te hebben op de planeet voor toekomstige generaties.

Ternua Empowering Exploration Through Outdoor Apparel

Het Ternua kleding assortiment getuigt van de toewijding van het merk aan zowel prestatie als duurzaamheid. Door het gebruik van innovatieve en verantwoord verkregen materialen, zorgt Ternua ervoor dat avonturiers kunnen rekenen op hun uitrusting zonder dat dit ten koste gaat van het welzijn van de planeet. Ternua's kledingontwerpen combineren perfect functionaliteit met moderne esthetiek, waardoor outdoorliefhebbers van alle niveaus worden bediend. Van technische wandelbroeken tot geïsoleerde jassen en vochtregulerende bovenkleding, elk stuk is ontworpen om comfort en duurzaamheid te bieden aan vrouwen die verschillende outdoor activiteiten ondernemen. Met de focus op pasvorm en functionaliteit bieden Ternua kleding voor vrouwen ongehinderde beweging en bescherming tegen de elementen. De herenlijn van Ternua omarmt de geest van avontuur met een assortiment veelzijdige en prestatiegerichte kleding. Of het nu gaat om bergbeklimmen, trekken of gewoon genieten van de natuur, Ternua kleding voor heren combineert de nieuwste technologie met duurzame materialen. Van robuuste outdoor jassen tot vochtregulerende onderkleding, Ternua voorziet in de behoeften van mannelijke avonturiers die op zoek zijn naar hoogwaardige uitrusting.
Ternua's jassen zijn een teken van hun toewijding aan het combineren van innovatie en milieuvriendelijkheid. Gemaakt van geavanceerde materialen zoals gerecycled polyester en verantwoord verkregen dons, bieden Ternua jassen superieure warmte, ademend vermogen en weerbescherming. Deze technische kledingstukken zijn ontworpen om extreme omstandigheden te weerstaan, waardoor ze ideaal zijn voor elke outdoor expeditie. Ternua fleece producten getuigen van het commitment van het merk aan duurzame isolatie. Gemaakt van gerecyclede materialen, bieden Ternua fleece jassen en mid-layers uitzonderlijke warmte en comfort terwijl hun milieueffect wordt verminderd. De collectie fleece van het merk is een uitdrukking van hun toewijding aan innovatie en verantwoordelijkheid bij het maken van hoogwaardige outdoor kleding.