up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Aku Fjellsko Rock DFS

Aku Fjellsko Rock DFS

Aku Fjellsko Rock DFS

Aku Fjellsko Rock DFS

Aku Fjellsko Rock DFS

plus
Aku

Aku Fjellsko Rock DFS

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Aku Fjellsko Rock DFS

DFS Rock-kolleksjonen bruker et banebrytende Dual Fit-system (“DFS”) for å gi deg både maksimal komfort under tilnærmingen din og høy ytelse mens du klatrer og klatrer. Rock DFS har to separate blondesoner som bruker lettvektsbånd som vikler seg rundt og under foten din, noe som gjør at du kan tilpasse skoen til den passformen du ønsker. Rock DFS-mellomsålen har et lett EVA-skum for demping og en polyuretan-hæl for holdbarhet og støtte. Mellomsålen er deretter pakket inn med klebrig klatregummi for å beskytte skoen din og gi ekstra grep. Sammen med en Vibram Approcciosa-såle med Megagrip, tilbyr den resulterende Rock DFS en høyytelses-tilnærmingssko for komfort hele dagen.


Funksjoner:

Dual Fit System:
AKUs DFS-kolleksjon av tilnærmingssko gir optimal nytelse og maksimal selvtillit over det mest krevende terrenget. Enten du er på flate stier eller går vertikalt, vil AKU DFS-sko ta deg dit komfortabelt.

Vibram-tilnærming:
VIBRAM Approach-sålen er designet for å gjøre raskt arbeid med stier, samtidig som den gir deg selvtillit til å kante og smøre på klatringen.

Aku Elica-teknologi:
ELICA-teknologi sikrer en anatomisk passform for å gi bedre stabilitet og vektfordeling over støvlesålen for å redusere trykkpunkter og oppmuntre til bedre turform.


Spesifikasjoner:

Overdel: 1,6 mm semsket skinn, Air 8000 og mikrofiber
Varig brett (stivhet): Soft Flex
Fotseng: Ortholite Hybrid
Mellomsåle: Dual Density EVA & PU
Yttersåle: VIBRAM® Approach
Øvre beskyttelse: Rubber Rand
Vekt per sko: 380 gram
Akkurat nå, Aku Fjellsko Rock DFS er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos trekkinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Herresko katalog og særlig i vår Sko kategori. Vi har en rekke Sko som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Aku Fjellsko Rock DFS

Farge
Grønn
Anbefalt Bruk
Vandring

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up