up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Aku Slope Original Goretex

plus
Aku

Aku Slope Original Goretex

Produktbeskrivelse Aku Slope Original Goretex

Følgende i fotsporene til den originale Slope, som ble lansert for 40 år siden, kombinerer den nye Slope Original GTX komforten og mykheten til en moderne rask tursko, med en tidløs klassisk stil.

Egnet for daglig trekking i lett og middels vanskelig terreng. Slope Original GTX er også ideell for lettere, mer avslappende aktiviteter i det fri.

Laget av utvalgte materialer av høy kvalitet som er 100 % sporbare.

FUNKSJONER:

HØYDE: Høy.

ØVRE: Semsket skinn + AIR8000.

FØR: Gore Tex®.

SÅLE: Vibram Erica Everest.

KILE: EVA med dobbel tetthet.

AKTIVITET:Enkle ruter med lett last.

VEKT ½ PAR: 1,145 g.


Ikke vent lenger og kjøpe Aku Slope Original Goretex! Hos trekkinn, alle våre Damesko produkter har full produsentgaranti på merket Aku. Kjøpe i vår utendørs butikk kan du dra nytte av fordelene som tilhører vår utendørs samfunnet. Legg inn bestillingen nå og motta Aku Slope Original Goretex så snart som mulig hjemme.

Spesifikasjoner Aku Slope Original Goretex

Teknologier
Ja, med gore-tex
Farge
Brun
Beige
Høyde støvler
Medium
Funksjoner
Vanntett
Skjønn
Unisex
Alder
Voksen
Anbefalt Bruk
Vandring
Anbefalt Bruk
Hunting

Tecnologias Aku Slope Original Goretex

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up