up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Aku Støvler Selvatica Tactical Mid Goretex

plus
Aku

Aku Støvler Selvatica Tactical Mid Goretex

Produktbeskrivelse Aku Støvler Selvatica Tactical Mid Goretex

Fottøy for multistrinsaktiviteter, perfekt for lette jaktaktiviteter. Super lett, pustende og dynamisk støtte i skoen øvre og såle, de tidligere bærende ribber som er forbehandlet i PU, noe som eliminerer søm. Den eneste slitebanen er utviklet med eksklusiv AKU Elica Natural Stride System-teknologi for å optimalisere dens biodynamiske effektivitet. Slitebanene er Vibram® Selvatica Megagrip med en optimalisert overflate i kontakt med bakken for bedre rundt trekkraft. OrthoLite® antimikrob og pustesåler, med optimal støtdemping. Også tilgjengelig i den kvinnelige versjonen.


spesifikasjoner:

Øvre: air8000® + sveiset pu-film
Øvre beskyttelse: gummi
Foringsbeskrivelse: Gore tex® utvidet komfort
Yttersåle: vibram® selvatica megagrip
Mellomsåle: injisert eva
Varig plate (stivhet): 2,0 mm polypropilene + eva microporosa (fleksibel)
Fotbed: tilpasset passform myk
Mens vekt (gr. ½ par): 460


teknologier:

Dette systemet, som gjør det mulig for sålen å fange fotens anatomi perfekt, sikrer en jevn trykkfordeling, forhindrer at sidene og fronten glir under kraftig bruk og gir støtdemping for en utmerket bærekomfort.

Ims1 presis:
Versjonen IMS1 kombinerer det interne mellomsålsystemet med et ekstern mellomsåle i en tynn mikroporøs EVA. På denne måten, takket være mellomsålens lave profil, gir den maksimal følsomhet, presisjon og pålitelighet for å sikre en riktig og øyeblikkelig reaksjon på ujevn terreng.
Ims
Slank Micro Eva

Ims2 Agile:
Versjonen IMS2, kobler det interne mellomsålsystemet til en tykkere mellomsåle i støpt EVA eller støpt PU, for å skape riktig balanse mellom bakkekontroll og støtdemping. Begge deler sikrer maksimal passform og passform.
Støpt Eva / Støpt Pu

Ims3 Glatt fjellklatring:
Det interne mellomsålsystemet er koblet med en Exoskeleton-konstruksjon av polyuretan med middels tetthet for stabilitet og beskyttelse, og en lett polyuretan indre del, som gir demping, støtdemping og høy trykkfasthet. I tillegg har den en lett og holdbar TPU hælkappe og en gummitåhette for en perfekt passform på stegjernet.
Ultralignt Pu
Exoskeleton In Pu
Tpu Hell Cap Og Rubber Toe Cap
Vibram® såle

Ims3 Glatt ryggsekk:
Det interne mellomsålsystemet er koblet med en Exoskeleton-konstruksjon av polyuretan med middels tetthet for stabilitet og beskyttelse, og en lett polyuretan indre del, som gir demping, støtdemping og høy trykkfasthet.

Ims3 Glatt Trekking:
Det interne mellomsålsystemet er koblet med en Exoskeleton-konstruksjon og en ytterligere intern komponent laget av støpt EVA. Den ytre strukturen av lett polyuretan, et motstandsdyktig, solid og holdbart materiale, gir beskyttelse og støtte på de viktigste punktene på foten for å sikre et tryggere trinn. Laget i støpt EVA er laget av et mykere materiale for en ideell demping og støtdemping og dermed gjør turen ekstremt behagelig.

Yttersåle Vibram:
De fleste av kolleksjonene i AKU har eksklusive yttersåler designet sammen med Vibram®, både for den spesifikke utformingen og formen på yttersålen, så vel som for sammensetningen av gummien den er laget med. Yttersålen er også designet med tanke på de spesifikke behovene og skoens forskjellige sluttbruk.

Yttersålen er viktig for sikkerhet i teknisk fottøy. AKU har alltid jobbet tett med Vibram®, verdens fremste produsent av såler for utendørs fottøy - i utforming og produksjon av yttersåler for å imøtekomme alle kategorier av brukerens forespørsel om pålitelighet og presisjon. Ved siden av Vibram®-produktene er spesifikke løsninger utelukkende laget av AKU designavdeling. Denne delen gir en fullstendig oversikt over gjeldende AKU-produkter fordelt på de 3 segmentene i samlingen.

Fjellsålene har:
særlig motstand mot slitasje
dypt nivå av cleating
slitebanen design med flere mellomrom mellom klossene
særlig tyngde og tykkelse
færre komponentelementer
Crampon-kompatibilitet

Trekkingsålene har:
passende motstand mot slitasje
støtdempende kapasitet spesielt i hælområdet
godt nivå av klamring, utpreget av riktig kløvhøyde
slitebanedesign med avstand designet for å minimere tilstopping
lett vekt
design som tillater bagasjerom og beskyttelse

De aktive sålene har følgende funksjoner til felles:
særlig motstand mot slitasje
støtdempende kapasitet
omfattende klamring, karakterisert ved en redusert klynghøyde
slitebanedesign som hjelper riktig fotfleks
bemerkelsesverdig lett vekt
flere komponentelementer

Ytelse passform:
Innpakningen og utstyrte varighetene til de modellene som tilhører vår fjellklynge vil garantere den nødvendige nøyaktighet og oppfatning for is- og fjellklatring.

Elica:
Laboratorietester bekrefter at fottøy med Elica, sammenlignet med tradisjonelt fottøy, garanterer en jevnere fordeling av fottrykket.
Testene fremhever:
en jevnere fordeling av trykk i hele holdningsfasen
en mer sentral belastning i midten
bedre buestøtte under midtvei og lavere trykk under tåavfasen.

Heel Strike:
Innersåleplaten er skrått utover for å støtte hælnedslag, mens støtdemperen i det ytre hælområdet er tykkere for bedre å absorbere støtet. Den asymmetriske slitebanen utformet på linje med holdingsaksen og de langstrakte knastene øker kontaktflaten.

Toe Off:
Innersålbrettet er tilbøyelig til å støtte den naturlige tå av. Den indre fronten av mellomsålen består av støtdempende materiale for å fordele presskraften. Knastene på slitebanen som ligger på den indre delen av skoen stikker utover for å øke kontaktflaten.

Gore Tex®:
Disse porene er omtrent 20 000 ganger mindre enn en dråpe vann, men 700 ganger større enn et molekyl fuktighetsdamp. Selv om vanndråper ikke kan trenge gjennom GORE TEX-membranen, kan fuktdamp, nemlig svette i gassform, lett slippe ut. GORE TEX®® har utviklet tre spesifikke typer membran for fotsektoren, hver med spesifikke funksjonelle egenskaper. Alle GORE TEX®®-produkter har vårt GARANTERTE TIL Å holde DU DRY ™ løftet.

Utvidet komfort:
Ideell for moderate eller varmere værforhold. Eksepsjonell ytelse i aktiviteter med høy ytelse og daglig bruk.

Viktige fordeler:
Hele året innendørs komfort og utendørs beskyttelse.
Ekstremt pustende for å forhindre at føttene blir overopphetet.
Optimal varmeledningsevne og utmerket fuktighetsstyring sikrer klimakomfort hele dagen inne i skoen.
Holdbar vanntett beskyttelse.

Ytelseskomfort:
Moderat isolasjon for å holde føttene tørre og komfortable under utendørsaktiviteter i en rekke værforhold.

Viktige fordeler:
Moderat isolert for skiftende forhold
Optimal kombinasjon av pusteevne og isolasjon holder føttene varme og tørre, selv i uventet vær
Holdbar vanntett beskyttelse

Isolert komfort:
Tilbyr en rekke isolasjonsmuligheter for å holde føttene tørre og komfortable i kalde til veldig kalde temperaturer. De er designet for vinteren, og holder føttene varme og tørre hele dagen, selv i regn, snø og is.

Viktige fordeler:
Ulike tilgjengelige isolasjonsalternativer som muliggjør valg av riktig sko for en bestemt vinteraktivitet
Optimal kombinasjon av pusteevne og isolasjon holder føttene komfortable og aldri svette
Holdbar vanntett beskyttelse holder fuktighet ute

Goretex® Surround ™:
Tursko / støvler konstruert med GORE TEX®® SURROUND ™ produktteknologi er designet for bruk utendørs i moderate til varmere forhold. De tilbyr varig vanntett beskyttelse og optimal pusteevne rundt foten. Fukt og varme slipper også gjennom GORE TEX®®-membranen inn i den åpne strukturen til "avstandsstykket" og derfra ut av skoen via ventilasjonsutløp fra siden. resultatet er raskere fjerning av svette, og holder føttene tørre og komfortable selv ved høyere temperaturer.


Hvis du er interessert i Aku Støvler Selvatica Tactical Mid Goretex, oppdag også andre utendørs produkter relatert til Aku i Herresko avdelingen og Støvler katalog. I tillegg når du kjøper hos trekkinn, din nett utendørs butikk, blir du med i det største sportssamfunnet hvor du kan finne meninger, produktomtaler, og de beste tilbud som du er interessert i.

Spesifikasjoner Aku Støvler Selvatica Tactical Mid Goretex

Teknologier
Ja, med gore-tex
Farge
Beige
Høyde støvler
Medium
Funksjoner
Vanntett
Skjønn
Mann
Alder
Voksen
Anbefalt Bruk
Vandring
Anbefalt Bruk
Hunting

Tecnologias Aku Støvler Selvatica Tactical Mid Goretex

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Aku Støvler Selvatica Tactical Mid Goretex

Aku selvatica taktiske mid goretex-støvler

-

Flotte støvler. Kan brukes til fotturer, jakt eller hverdagsbruk. Lett, slitesterk, vanntett. Jeg anbefaler å kjøpe.

Aku Støvler Selvatica Tactical Mid Goretex

God

-

Bocanii sunt perfecti pentru drumetii in conditii de ploaie

Aku Støvler Selvatica Tactical Mid Goretex

Topp produkt

-

Produkt ønsket og søkt, ikke lett å gjenopprette, her fant jeg det, og da jeg syntes resultatet var utmerket, sjekket jeg alle funksjonene i produktbeskrivelsen, veldig fornøyd. Seriøs og nøyaktig selger med frakt, gratulerer.

Aku Støvler Selvatica Tactical Mid Goretex

Gode støvler.

-

Lett og behagelig. Også Det er sant til størrelse. Jeg gikk i glatte overflater, støvler viser en flott ytelse!

Aku Støvler Selvatica Tactical Mid Goretex

Jævla fornøyd!

-

Suveren støvel. Robust, sterk, lett og behagelig. Akkurat det de sa det ville være.

Aku Støvler Selvatica Tactical Mid Goretex

Wild aku gtx

-

Spektakulær sko, jeg må fortsatt prøve det seriøst, men i de første testene var jeg entusiastisk over det, utmerket passform, når du bestiller dem anbefaler jeg å følge størrelsesguiden godt; et fantastisk produsert i Italia produkt.

Aku Støvler Selvatica Tactical Mid Goretex

Fantastiske støvler.

-

Fantastiske støvler, god kvalitet. Monteringsguide per video er veldig bra, da jeg skjønte at mine forrige støvler faktisk var litt større. Gode priser også, selv med frakt fra Europa, var de ca. 100 AID billigere enn her på Australia. Gå figur. Jeg er veldig fornøyd med støvlene. Elsker følelsen og passformen til dem. Gleder meg til å ordentlig bryte dem inn på en tur.

Aku Støvler Selvatica Tactical Mid Goretex

God service, flott produkt

-

Hadde noen problemer med forsendelse som personalet raskt løste. Førsteinntrykk av støvler: lett, behagelig og god bygging. Dimensjonering av støvlene er riktig for meg.

Aku Støvler Selvatica Tactical Mid Goretex

Godt produkt.

-

En veldig komfortabel støvel av høy kvalitet. Selv om det tok halvannen måned å nå Chile, var det verdt å vente. En god jobb fra butikkens side for å raskt løse tvilene mine. Det er mitt første kjøp, og det etterlater meg veldig fornøyd, takk.

Aku Støvler Selvatica Tactical Mid Goretex

Flott produkt

-

bra kvalitet støvler. veldig lett og behagelig. velg, din vanlige størrelse. frakten var ganske rask til. det tok to uker fra Spania til Slovenia.

Aku Støvler Selvatica Tactical Mid Goretex

Kvalitetsprodukt

-

Produkt av høy kvalitet med høy kvalitet. Ikke prøvd ennå, men ser litt strammere ut enn Salomon Quest 4D og Garmont T4 Tour, alt kjøpt fra trekinn. Synd disse Garmont T4 Tour coyoteene er ikke lenger til salgs på nettstedet. Det er synd at Salomon-styrkenes samling ikke er på nettstedet. Imidlertid er det en av favorittbutikkene mine. Seriøst og effektivt arbeid løser ethvert problem. Raske leveranser, anbefales på det sterkeste.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up